Recaizade Mahmut Ekrem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 988
Ciddi şaka değil bu sefer ben de şaşırdımHocam klavye klavyede siz insanmısınız bilemiyorumminimum 2ms yapabildim oda abanarak
Ciddi şaka değil bu sefer ben de şaşırdımHocam klavye klavyede siz insanmısınız bilemiyorumminimum 2ms yapabildim oda abanarak
Ben beceremiyorum yarışmacı arkadaşlara bol şans ben elendim 2ms altı bana haramdırCiddi şaka değil bu sefer ben de şaşırdım![]()
Bu arada tekrar deneyip yine yaptımBen beceremiyorum yarışmacı arkadaşlara bol şans ben elendim 2ms altı bana haramdır![]()
aga şuna biriniz cevap verin be buradan sonra kaç gün sürüyor sdklfjAlıntıyı görüntüle
buradan sonra noluyo biri aydınlatabilir mi
Hocam nasıl nasıl klavye göçecek ben yapamıyorumBu arada tekrar deneyip yine yaptım
Alıntıyı görüntüle
Gümrükleme tamamlandıktan 3 gün sonra elime ulaştı hocam benimaga şuna biriniz cevap verin be buradan sonra kaç gün sürüyor sdklfj
Nereden olculuyorHocam klavye klavyede siz insanmısınız bilemiyorumminimum 2ms yapabildim oda abanarak
Tekrar yapmaya korkuyorum vazgeçtimHocam nasıl nasıl klavye göçecek ben yapamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gümrükleme tamamlandıktan 3 gün sonra elime ulaştı hocam benim
Valla bende 1ms e düşürebildim sonunda da daha ellemem kıracaz şimdiTekrar yapmaya korkuyorum vazgeçtim![]()
BENIM KLAVYEDE GELDI SESI BENIM AK992DEN COK COK DAHA IYI SEVDIM VALLA TUSLARADA YATKINIM ZATEN DIGER KLAVYEDE DOLAYI BIRKAC KISAYOL DISINDA ONLARADA ALISIRIM ZAMANLA
Tesıt ıcın lınkını atarmısınız bırde drıver lınk lazım size zahmet atabılırımısınız
www.clickspeedtester.com
O başka bir şey içindi sanırım ya yemezsiniz herhalde diye düşünüyorumCsde ban yememek için ayar çekmemiz gerekiyor mu biri öyle bişi demişti sanki