❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hocam driverdan direkt o modları silip @ işaretinide alt gr ye atasak olmuyormu
ben driver kurmadım böyle kullanıyorum bilen aydınlatsın, bide driver cihazın hafızasına veri işleyebiliyormu değişikler yapıp başka pcde driversız kullanılırmı yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada şu videoyu izlerken microsoft'a ait bir yazılım keşfettim resmi yazılım olduğu için paylaşıyorum belki işinize yarar key remapping vs. yapıyor

ben denemedim fakat universal olarak her klavyede çalışması lazım

Son düzenleme:
Daha pc'ye bağlayıp kullanmaya başlamadım ama fiyat, tuş hissiyatı, ses, malzeme kalitesi, tasarım gibi noktalar açısından bu zamana kadar aldığım en iyi klavye, tartışmasız. Tek temennim bağlantı sorunu yaşamamak :d

Şöyle de iki foto çektim:

IMG_20241114_151126.jpg

IMG_20241114_151027.jpg

Daha pc'ye bağlayıp kullanmaya başlamadım ama fiyat, tuş hissiyatı, ses, malzeme kalitesi, tasarım gibi noktalar açısından bu zamana kadar aldığım en iyi klavye, tartışmasız. Tek temennim bağlantı sorunu yaşamamak :d

Şöyle de iki foto çektim:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Seni gözüm bi' yerden ısırıyor hocam, hangi konudan tanıyorum acaba.

Hayırlı olsun, klavye bambaşka fiyat ya.

Seni gözüm bi' yerden ısırıyor hocam, hangi konudan tanıyorum acaba.

Hayırlı olsun, klavye bambaşka fiyat ya.
Teşekkürler hocam sağolun, en iyileri sizin olsun :d Belki Aj159 Pro konusundan hatırlıyorsunuzdur, ya da Aigo A100 klavyesinin fotoğrafını paylaşmıştım, belki o da olabilir :d ama iade ettim sonra klavyeyi, bunu aldığım için :d

Yine temudan nasıl bir keycaps alınır 120tl kaldı sepeti onaylamak için.

Arkadaşlar ayrı zamanlarda 2 tane aynı üründen tek parça şeklinde sipariş verdim, iki siparişimde aynı üründu geldi, şimdi 3. Siparişim aynı üründen yedek olarak vermek istiyorum, sizce olurmu. 3.cü Siparişimde önceki siparişimdeki ürünle aynı , 3 siparişimde ayni urun olcak sizce sorun olurmu

3 siparişimde aynı urun olmuş olcak

bilgisi olan varmı

Beyler klavye bi 1 saat içinde gelir teslimata çıktıda sorunları neler bunların şimdi sizin deneyimlediğiniz yazabilrimisiniz bi ben de kontrol edeyim?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri