410 bendeMinimum sepet 670tlnin çözümü var mı
410 bendeMinimum sepet 670tlnin çözümü var mı
ben driver kurmadım böyle kullanıyorum bilen aydınlatsın, bide driver cihazın hafızasına veri işleyebiliyormu değişikler yapıp başka pcde driversız kullanılırmı yaniHocam driverdan direkt o modları silip @ işaretinide alt gr ye atasak olmuyormu
Seni gözüm bi' yerden ısırıyor hocam, hangi konudan tanıyorum acaba.Daha pc'ye bağlayıp kullanmaya başlamadım ama fiyat, tuş hissiyatı, ses, malzeme kalitesi, tasarım gibi noktalar açısından bu zamana kadar aldığım en iyi klavye, tartışmasız. Tek temennim bağlantı sorunu yaşamamak :d
Şöyle de iki foto çektim:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
beyler uygulama var mı link
Teşekkürler hocam sağolun, en iyileri sizin olsun :d Belki Aj159 Pro konusundan hatırlıyorsunuzdur, ya da Aigo A100 klavyesinin fotoğrafını paylaşmıştım, belki o da olabilir :d ama iade ettim sonra klavyeyi, bunu aldığım için :dSeni gözüm bi' yerden ısırıyor hocam, hangi konudan tanıyorum acaba.
Hayırlı olsun, klavye bambaşka fiyat ya.
Hocam baya uzun sürmüş gerçi bazılarının 5 6 günü bile geçtiği oluyor. Bu arada şu an bu klavye ile yazıyorum cidden insanın yazdıkça yazası geliyorAlıntıyı görüntüleBir duyuma göre klavyem gümrük görevlisiyle bir yola girmiş yakında yeni switchleri olacakmış