Bluetooth var her ikisinde de. Yanlış bilgi vermeyelim. Pls.Hayır hocam dongle ile bağlamak isterse diye dedim zaten
Bluetooth var her ikisinde de. Yanlış bilgi vermeyelim. Pls.Hayır hocam dongle ile bağlamak isterse diye dedim zaten
Ctrl + Alt tuşlarına basarak sol danArkadaslar klavye de Alt gr tusu yok ya nasıl hallediyoruz onun yoklugunu
Ctrl + Alt + q = @ misalCtrl + Alt tuşlarına basarak sol dan
Eyw ustam <3 ne zor alısmak sureklı fn tusuna basıyorum onun yuzundenCtrl + Alt tuşlarına basarak sol dan
Ne diyorsunuz hocam bt yok demedim ki zaten neyi tartışıyoruz burada? 2.4ghz le bağlamak isterse diye dedimBluetooth var her ikisinde de. Yanlış bilgi vermeyelim. Pls.
?Sepeti minimum tutar olan 670 liraya tamamlayıp öderken diğer ürünleri silip sadece klavyeyi sipariş verirsek sıkıntı oluyor mu? Deneyen var mı?
Geliyor diyorlar hocam o şekil yapınca da gelir mi bilmem
Arkadaş öyle bir şey sormamış hocam. Araya dongle katan siz olmuşsunuz...Ne diyorsunuz hocam bt yok demedim ki zaten neyi tartışıyoruz burada? 2.4ghz le bağlamak isterse diye dedim
Gelir benceStok gelirmi tekrardan? Kaçırdın alamadım ya
Ya hocam usb alıcı nedir tam olarak o zaman???????????Arkadaş öyle bir şey sormamış hocam. Araya dongle katan siz olmuşsunuz...
Dostum şu benim bahsettiğim şeyi biliyor musun?Gelir bence