freygasm
80+ Gold
1aydır sonsuz stok var, çok bile kaldı.Açgözlü insanımız yine bitirmiş stoğu.
1aydır sonsuz stok var, çok bile kaldı.Açgözlü insanımız yine bitirmiş stoğu.
20 k satılırken nerdeydinizAçgözlü insanımız yine bitirmiş stoğu.
Harbiden hocam klavyenin stoğu bitmek bilmedi uzuun süredir var zaten stoğu kaçırıyolar sonra suçlu insan20 k satılırken nerdeydiniz
dostum tetıklendıgımız felan yok nerdeydınız acaba 20 k satılırken tıktoka bıle dustuNasıl tetikleniyorlar hemen.
ctrl alt q yap olmadı alt shift yaparak windowsu tr yapağalar bu f75 klavyeyle ben nasıl "@" yapabilirim bi türlü bulamadım
(kopyala yapıştır yaptım yukarıda)
sol taraftaki veya sağ fark etmez ctrl alt ve qağalar bu f75 klavyeyle ben nasıl "@" yapabilirim bi türlü bulamadım
(kopyala yapıştır yaptım yukarıda)
Yani mesela 1 aydır yeterince sahibindeni doldurmadılar mı. Stok bitince panikleyip ekran başında toplu alıma başladılar. Bir de bu açıdan baksan. Biir kaç gündür sepetimde duruyor. Güzel Promosyon çıksada alsam diye bekletiyorum. Yani yazdığıma sinirlenmenizin bir nedeni var. Yani temu temsiklcilerine iki kuruş indirim için söylemediğiniz zırva kalmadı. Açgözlüsünüz abi. tabii ki ihtiyaçtan alanlar hediye alanlar sözüm size değil.dostum tetıklendıgımız felan yok nerdeydınız acaba 20 k satılırken tıktoka bıle dustu