Link yokmu hocam20usdye aldım indirimle, normalde 30du sanırım. Kargo ödemedim ürünümün üst kasa kusurluydu onun içine koyup yolladılar.
Link yokmu hocam20usdye aldım indirimle, normalde 30du sanırım. Kargo ödemedim ürünümün üst kasa kusurluydu onun içine koyup yolladılar.
bu şekilde güzel görünüyor. Uzun ömürlü olsunAlıntıyı görüntüle
Komple beyaz yapınca böyle oluyor hocam. Bendeki model South-facing olduğu için ışık alt taraftan vuruyor. Eğer north-facing olsaydı daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.
Keşke bilsem Dediğiniz gibi dikkatli bakınca tuşların alt kısımları kirli gibi görünüyor. Yapacak bir şey yok artıkTeşekkürler hocam, keycapsleri takmadan bi ozona falan yatırsaydınız keşke bunlar kararmış gibi gözüküyor Fotoğraftan mı öyle gerçekte de öyle mi niye bembeyaz değil bunlar
hissiyatta bi farklılık var mı kankaAlıntıyı görüntüle
Full parlaklık ile böyle görünüyor
Teşekkür ederimbu şekilde güzel görünüyor. Uzun ömürlü olsun
Ben keycapsi aldım hocam, 3 4 tane beyaz aldım north olan var ise içlerinde ben de north ile denerim gelince.Keşke bilsem Dediğiniz gibi dikkatli bakınca tuşların alt kısımları kirli gibi görünüyor. Yapacak bir şey yok artık
Pcb içinse mail atarak aldım. Siteden alışveriş tutarım kadar ürün alın dediler, biz istediğinizi yollayacağız dediler.Link yokmu hocam
Hayır, normal kendi keycapsleriyle olduğu gibi gayet güzel ve akıcıhissiyatta bi farklılık var mı kanka
@freygasm hocam bu pudinglerin üstü biraz koyu gibi gözüküyor, south olmasından kaynaklı mıdır bu?Nihayet yapabildim Görselleri ekliyorum.
Muhtemelen evet. Yukarıda demiştim tuş üzerindeki karakterler daha soluk olur northa göre. Ama southtta da alt şeffaf kısımlar daha parlak olur.@freygasm hocam bu pudinglerin üstü biraz koyu gibi gözüküyor, south olmasından kaynaklı mıdır bu?
Valla 3 tane beyaz almışım ben toplam, içlerinde hem south hem nort var ise ikisine de yarısına kadar puding yapıp fotoğraf çekecem, herkesin işini görür galibaMuhtemelen evet. Yukarıda demiştim tuş üzerindeki karakterler daha soluk olur northa göre. Ama southtta da alt şeffaf kısımlar daha parlak olur.
Masaüstünde de tutun, günde 25 kez soruyorlar hazırda dursunValla 3 tane beyaz almışım ben toplam, içlerinde hem south hem nort var ise ikisine de yarısına kadar puding yapıp fotoğraf çekecem, herkesin işini görür galiba