Amd34
80+ Silver
1600ne kadara sattiniz hocam?
1600ne kadara sattiniz hocam?
Mavi hapı seçAlıntıyı görüntüle
Ya sinir 30 euro o da 1090 TL civarina denk geliyor ama Temu'da 1050 oldugu icin mecbur kutu degil kablo alicaz SSD'ye.
o ssd kötü hocam.Alıntıyı görüntüle
Ya sinir 30 euro o da 1090 TL civarina denk geliyor ama Temu'da 1050 oldugu icin mecbur kutu degil kablo alicaz SSD'ye.
2k zor hocam 1.300 e falan çok hızlı gider şuanDostlar sarı sitede yılbasina dogru 2k ya satilirmi bu klavye?
Birde indirim ne zamana kadar surecek? Biryerden para bekliyorum gelirse 2 tane alicam.
Neden hocam yedek olarak kullanıcam ve oyunları atmak için falan.o ssd kötü hocam.
Bunlar 3 pinli oluyor sanirim klavyenin stok switchleride boylrevet ben de buna bakmıştım ama bu da 2 pinliymiş
Yabancı 1 kullanıcının bilgisayarını çökertmişti, 2 fazla ver trden alNeden hocam yedek olarak kullanıcam ve oyunları atmak için falan.
değil ben aldım 512 lik windows kurdum şuan bi problem yok ama ilerde olurmu bilmem söylediği hızıda veriyor ömrü hızlı bitebilir belkio ssd kötü hocam.
YokBütün heryer aula dolmuş. Herkeste fazla stok olmus. Millet satamadıkca para lazim olacak. Para lazim oldukca erken satmak gerekecek ve nakite dönmek için fiyat düşecek. Bu sebeple alip cok az bir kar yada parayı bu stokta eritmek yerine baska bisey alsam daha karlı çıkabilirim sanırım