- Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla helal olsun büyük ıhtımal port kaynaklı kasanın önüne aldım bakalım bırde öyle denıcemHocam demek istediğiniz anladım ben kasa arkasına takıyordum hani 1 metre oluyordu nerdeyse arada tekleme yapıyordu. Kasamın öndeki usb girişine taktım çözüldü. Çok fazla dongle oldu Bendede çakışıyor gibiler 2 kulaklık bir mouse ve bide aula dongle olunca yoruyor. Bu olay olduğunda klavyeyi kaldırıp donglea yakınlaştırın düzgün yazıyorsa dediğim olaydandır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim sorunum valorantta oynarken birden tuş basmıuor veya basılı kalıyor yana kayıyor karakterım USB arkada bekım hepsi aksesuarlarımın o yüzden dıye düşünüyorum kasanın ustundekı USB’ye taktım bakalım denıcemhocam bende aynı şeyi yaşıyorum kablosuzda sanırım mouse kulaklık vs. kablosuz kullanıyorsanız bu yüzden bu sorunu yaşıyorsunuz yada klavyenin kablosuz adaptörü çok dandik mesela yazarken bi anda gidiyor kablosuzda veya son bastığım tuşa basılı kalmış gibi 50 tane aynı harften yazıyor bende bu yüzden sürekli kablolu kullanıyorum kabloluda bi sıkıntı yaşamadım yani sorun klavyede değil diye düşünüyorum