Neler Yeni

AULA F75 NASIL ŞARJ EDİLİR?

adofviski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Adofviski
Hocam demek istediğiniz anladım ben kasa arkasına takıyordum hani 1 metre oluyordu nerdeyse arada tekleme yapıyordu. Kasamın öndeki usb girişine taktım çözüldü. Çok fazla dongle oldu Bendede çakışıyor gibiler 2 kulaklık bir mouse ve bide aula dongle olunca yoruyor. Bu olay olduğunda klavyeyi kaldırıp donglea yakınlaştırın düzgün yazıyorsa dediğim olaydandır.
Valla helal olsun büyük ıhtımal port kaynaklı kasanın önüne aldım bakalım bırde öyle denıcem
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bende aynı şeyi yaşıyorum kablosuzda sanırım mouse kulaklık vs. kablosuz kullanıyorsanız bu yüzden bu sorunu yaşıyorsunuz yada klavyenin kablosuz adaptörü çok dandik mesela yazarken bi anda gidiyor kablosuzda veya son bastığım tuşa basılı kalmış gibi 50 tane aynı harften yazıyor bende bu yüzden sürekli kablolu kullanıyorum kabloluda bi sıkıntı yaşamadım yani sorun klavyede değil diye düşünüyorum
Benim sorunum valorantta oynarken birden tuş basmıuor veya basılı kalıyor yana kayıyor karakterım USB arkada bekım hepsi aksesuarlarımın o yüzden dıye düşünüyorum kasanın ustundekı USB’ye taktım bakalım denıcem

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Berkay Kahraman
Kabloluda sorun yok port değiştir dediler başka yere tak dediler onu deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsi yeşil yanıyor port değiştirip öyle yapacağım bakalım
Hocam o dediğini dene olmazsa şunları dene;

- Bluetooth açıksa kapat
- WiFi kullanıyorsan 192.168.1.1 modem arayüzüne girerek wi-fi kanalını değiştir. İnternette en boş kanal hangisi nasıl öğrenirsin videoları var. En boş kanala al.

Bende kulaklıkta olmuştu bu olay. Çakışma vardı ve hep kopuyordu. Bunları yaparak çözmüştüm.

gavanoz

80+
Benim sorunum valorantta oynarken birden tuş basmıuor veya basılı kalıyor yana kayıyor karakterım USB arkada bekım hepsi aksesuarlarımın o yüzden dıye düşünüyorum kasanın ustundekı USB’ye taktım bakalım denıcem
büyük ihtimalle o yüzdendir hocam dediğiniz problemi bende yaşıyorum bu yüzden kablolu kullanıyorum hatta temudaki şu yay gibi görünen kablolardan aldım o yüzden

Top Bottom