F/P bir ürün. Çok iyi indirime girmişti. Şuan almak istersen ancak sahibindenden alabilirsin. Ama ne kadara alırsın bilemem. Eger alcaksan acele et, ne kadar gec alirsan fiyatlar artar. Şuan sahsen ben 1 tane 2000 TL'ye sattım. Bir tane daha satiyorum, oda 2000 TL. Yılbaşinda falan bu klavye fiyatlari dahada artar.arkadaşlar bu klavye de ne var hani bir bloody eder mi oda düşünmek gerek olayı ne bizde alalım
Prim verme buna hocam fake troll bu milletin zamanını çalıyor eziğin tekiF/P bir ürün. Çok iyi indirime girmişti. Şuan almak istersen ancak sahibindenden alabilirsin. Ama ne kadara alırsın bilemem. Eger alcaksan acele et, ne kadar gec alirsan fiyatlar artar. Şuan sahsen ben 1 tane 2000 TL'ye sattım. Bir tane daha satiyorum, oda 2000 TL. Yılbaşinda falan bu klavye fiyatlari dahada artar.
Evet, bende simdi farkettim. Boyle issiz insanlarda var maalesef.Prim verme buna hocam fake troll bu milletin zamanını çalıyor eziğin teki
adam yeni hesap açıp gelmiş banlansa ne
Nası farkettin la ben bişey anlamadım valla adam klavye nasıl demiş küfür olmamış tabi deEvet, bende simdi farkettim. Boyle issiz insanlarda var maalesef.