Nedir Bu Aula F75 Hype'ı

Ürün tükenmiş konudan bağımsız stok gelir mi acaba @MuratTheFounderOfGariban
Stok tükendiğinde hemen yeniden 3-5 stok giriyorlar. Ben öyle aldım XD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanmıyorum. Modart facebook gruplarından en kolay temin edebilirsiniz şuan için.
Yok valla stok giriyorlar bittikçe. Yanına birkaç ihtiyaç eklenip alınabilir.

Yok hocam ben zaten aldım yedek düşünmüştüm bi ilk aldığım gelsin diye bekliyordum 😀
az önce geldi tükendi hemen. birkaç manyak stok yapıyor sanırım yada millet fena saldırıyor gecenin köründe

Bu satıcı sayfası. Buradan takip edebilirsiniz.

Klavye normalde 70 dolar iken yurt dışında çok sevilen, tercih edilen, f/p ve kalite olarak beğenilen bir klavye. 70 dolarken bile fiyatına göre çok iyi olduğu söylenilen klavye 20 dolara yakın bir fiyatla gelince insanlar tabii ki çok sevdi. Yoksa klavye yeni falan değil yani sırf indirim sayesinde duydu çoğu kişi normalde yurt dışında popüler

az önce geldi tükendi hemen. birkaç manyak stok yapıyor sanırım yada millet fena saldırıyor gecenin köründe

Bu satıcı sayfası. Buradan takip edebilirsiniz.
5 tane alan biri vardı forumda, o başka hesaplarla alıyor olabilir :D

Klavye normalde 70 dolar iken yurt dışında çok sevilen, tercih edilen, f/p ve kalite olarak beğenilen bir klavye. 70 dolarken bile fiyatına göre çok iyi olduğu söylenilen klavye 20 dolara yakın bir fiyatla gelince insanlar tabii ki çok sevdi. Yoksa klavye yeni falan değil yani sırf indirim sayesinde duydu çoğu kişi normalde yurt dışında popüler

5 tane alan biri vardı forumda, o başka hesaplarla alıyor olabilir :D
6.yı aldım kanka

arkadaşlar konudan bağımsız ama klavyenin Hotswap olup olmadığını nerden anlayabilirim bay araştırdım bulamadım trendyoldan soru sor yaptım yine bilmiyoruz dediler
klavye: Apex pro mini wirless

Ucuz bütün ihtiyaçları neredeyse karşılayan bir klavye. 380tl den 950tl ye kadar karışık bir fiyatla satıldı.

arkadaşlar konudan bağımsız ama klavyenin Hotswap olup olmadığını nerden anlayabilirim bay araştırdım bulamadım trendyoldan soru sor yaptım yine bilmiyoruz dediler
klavye: Apex pro mini wirless
hotswap değil. olsaydı steelseries sayfasında yazardı

20k ya yakın satış yapılmış e yuh 5 dolardan 100k dolar site payını düşersen sadece 3 haftada Türkiyede 70-80k dolar kazanmış firma.

Ben de çok abartıldığını falan düşünüyordum. Fakat klavye elime ulaştıktan sonra harbiden abartıldığı kadar varmış yani. Hissiyatı falan mükemmel. Sadece %60 klavye kullanmaya alışkın değilim ama F75 için alışacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,623
Üyeler
185,776
Son üye
kef_1
Geri