custom her klavyeye yapılır zaten. switchler lehimli oldugundan hotswap değilknaki bazi kişiler custum yapıyor ama
custom her klavyeye yapılır zaten. switchler lehimli oldugundan hotswap değilknaki bazi kişiler custum yapıyor ama
Konudan biraz bağımsız olabilir.Modart harici başka büyük al sat grupları var mı?Hem modartta hem de sarı sitede barracuda x ilanım var 2haftadır satılmadı anlamadım.Sanırım kulaklıga olan talep azModart alım satım grubundan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mehmetin demek istediği şu ki 1000 TL'ye TR'de alacağın klavyelerden 10 15 kat iyi kaliteli uzun ömürlü ve ekstralı bir klavye. Asus rog strix flare'den daha iyi bir klavye diyebilirim kimsenin karşı çıkacağını da sanmam.
Fiyatına göre sunduğu özelliklere bakalım:
Leobog Greywood V3 Switchler: Çok tok ve kaliteli custom switchlerdir. Şuan setini klavye fiyatına satıyorlar çok tok sesleri vardır.
PBT Keycapleri mevcut. PBT mataryel keycaplerde kullanılan en kaliteli mataryeldir.
4000 mAh bataryası mevcut. Bataryası olmasından anlayacağın gibi Klavye 3 modlu yani hem kablolu hem 2.4g dongle hem de bluetooth ile kullanabiliyorsun.
Multimedya knob'u mevcut sağ üstte.
5 katmanlı yalıtım ve gasket yapısı mevcut fabrikasyon modlu diyebiliriz.
Switchleri hot swap ve 3 5 pin desteği mevcut ayrıca. Almadığına üzüleceğin bir klavye olur kısacası.
Berbat ötesi var ya asusun onun yüzünden rog mouse sattım aula gayet iyi ve stabil çalışıyor Asusa bin çekeraula'nın yazılımı nasıl? kullanışlı mı? mesela asus ve glorious'un yazılımı çok kötü. doğru dürüst çalışmıyor.
Pahalıya satıyor olabilirsiniz oralarda biraz ölü fiyattan alıcı çıkıyor genelde. İnanın modart dışında ki alım satım grupları çok daha kötü ve uçuk fiyatlarda ürünler satıyor.Konudan biraz bağımsız olabilir.Modart harici başka büyük al sat grupları var mı?Hem modartta hem de sarı sitede barracuda x ilanım var 2haftadır satılmadı anlamadım.Sanırım kulaklıga olan talep az
2500e satıyorum.Zaten aldığım fiyat 2k idi.Çok yüksek olduğunu düşünmüyorumPahalıya satıyor olabilirsiniz oralarda biraz ölü fiyattan alıcı çıkıyor genelde. İnanın modart dışında ki alım satım grupları çok daha kötü ve uçuk fiyatlarda ürünler satıyor.
Şu sıfır 2k satılan ürün müKonudan biraz bağımsız olabilir.Modart harici başka büyük al sat grupları var mı?Hem modartta hem de sarı sitede barracuda x ilanım var 2haftadır satılmadı anlamadım.Sanırım kulaklıga olan talep az
Barracuda biraz tırt kaçıyor millete o yüzden alıcı bulman zor hocam onun yerine hyperx alıyor insanlar2500e satıyorum.Zaten aldığım fiyat 2k idi.Çok yüksek olduğunu düşünmüyorum
Evet.Hs80den geçeyım dedım kablosuz rahatlıgından dolayı fakat barracuda x in performansı tatmin etmeyince rafa kaldırdım.Bariz ses yüksekliği farkı var.Onun için kablolu hs80 kullanıyorumŞu sıfır 2k satılan ürün mü
Barracuda biraz tırt kaçıyor millete o yüzden alıcı bulman zor hocam onun yerine hyperx alıyor insanlar
Ooo siz bide kutuyu açmışsınız 2500'e nasıl satacaksın hocam geçmiş olsun aldığın fiyata gider ancaEvet.Hs80den geçeyım dedım kablosuz rahatlıgından dolayı fakat barracuda x in performansı tatmin etmeyince rafa kaldırdım.Bariz ses yüksekliği farkı var.Onun için kablolu hs80 kullanıyorum
Ses olarak harbi tırt corsair void elite rgb almıştım onun sesi razere göre daha yüksek ve netEvet.Hs80den geçeyım dedım kablosuz rahatlıgından dolayı fakat barracuda x in performansı tatmin etmeyince rafa kaldırdım.Bariz ses yüksekliği farkı var.Onun için kablolu hs80 kullanıyorum
İşin kompedanı gelmişFlare 2'yi cebinden çıkarır.
Açılmış kutu bana çok saçma geliyor.Açılmamış kutu diyenlerın %90ı yalan olduğu için çok takılmıyorum.Birkaç dakika kullanışmış kulaklığı açılmamış desem kim nerden anlayacak?Tamamen etik meselesi onun için satabileceğimi düşünüyorumOoo siz bide kutuyu açmışsınız 2500'e nasıl satacaksın hocam geçmiş olsun aldığın fiyata gider anca
Etiketi oluyor hocam yapışkanlı ordan belli ediyor da işte yapcak bir şey yok millet açılınca beğenmedi kötü bireşeyi var ki satıyor gibi düşünüyorAçılmış kutu bana çok saçma geliyor.Açılmamış kutu diyenlerın %90ı yalan olduğu için çok takılmıyorum.Birkaç dakika kullanışmış kulaklığı açılmamış desem kim nerden anlayacak?Tamamen etik meselesi onun için satabileceğimi düşünüyorum
Aula 75 manyetik klavye mi? Youtube dan sesine falan baktım hissiyatı güzel değil gibi gözüküyor kullandin mı senModart alım satım grubundan.
Mehmetin demek istediği şu ki 1000 TL'ye TR'de alacağın klavyelerden 10 15 kat iyi kaliteli uzun ömürlü ve ekstralı bir klavye. Asus rog strix flare'den daha iyi bir klavye diyebilirim kimsenin karşı çıkacağını da sanmam.
Fiyatına göre sunduğu özelliklere bakalım:
Leobog Greywood V3 Switchler: Çok tok ve kaliteli custom switchlerdir. Şuan setini klavye fiyatına satıyorlar çok tok sesleri vardır.
PBT Keycapleri mevcut. PBT mataryel keycaplerde kullanılan en kaliteli mataryeldir.
4000 mAh bataryası mevcut. Bataryası olmasından anlayacağın gibi Klavye 3 modlu yani hem kablolu hem 2.4g dongle hem de bluetooth ile kullanabiliyorsun.
Multimedya knob'u mevcut sağ üstte.
5 katmanlı yalıtım ve gasket yapısı mevcut fabrikasyon modlu diyebiliriz.
Switchleri hot swap ve 3 5 pin desteği mevcut ayrıca. Almadığına üzüleceğin bir klavye olur kısacası.