M3hmeT
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
İyi günler arkadaşlar benim aralık 2024 de almış olduğum Asus ROG Strix G16 G614JI (2023) laptopumda inanılmaz bir ışık sızması sorunu var. İnternette belli bir yere kadar bunun normal olduğunu yazıldığınıı gördüm ama redditte bazı kişiler panelin aşırı ışık sızmasından değiştirebildiğini söylemişler. Ben de bunun üzerine asus müşteri hizmetlerine yazdım fakat normal olduğunu söylüyorlar. Üstüne üstlük diğer jack sorunumda görmezden gelinmiş cevap bile verilmemiş.
Neyse, Sizve bu ışık sızması bir ÜST SEGMENT BİR ROG LAPTOP için normal mi?
Çünki Ben şuan 2. asus monitörüm, eski laptopum, arkadaşlarımın laptopları falan hepsini inceledim yok bu kadar ışık sızması. ROG ismine güvendim aldım ama güya daha düşük segment tuf kullanan arkadaşımın böyle problemi yok o kadar parayı problem içinmi verdim diye düşünüyorum. (aynı modeldeki arkadaşımda da yok bu kadarı)
Neyse, Sizve bu ışık sızması bir ÜST SEGMENT BİR ROG LAPTOP için normal mi?
Çünki Ben şuan 2. asus monitörüm, eski laptopum, arkadaşlarımın laptopları falan hepsini inceledim yok bu kadar ışık sızması. ROG ismine güvendim aldım ama güya daha düşük segment tuf kullanan arkadaşımın böyle problemi yok o kadar parayı problem içinmi verdim diye düşünüyorum. (aynı modeldeki arkadaşımda da yok bu kadarı)