Neler Yeni

Nedir Bu Aula F75 Hype'ı

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efta

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efta
Yok hocam ben zaten aldım yedek düşünmüştüm bi ilk aldığım gelsin diye bekliyordum 😀
az önce geldi tükendi hemen. birkaç manyak stok yapıyor sanırım yada millet fena saldırıyor gecenin köründe
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu satıcı sayfası. Buradan takip edebilirsiniz.

Rygann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yaşar Ertürk
Nazar değdirdiniz :D alacağım gün stok bitti

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Klavye normalde 70 dolar iken yurt dışında çok sevilen, tercih edilen, f/p ve kalite olarak beğenilen bir klavye. 70 dolarken bile fiyatına göre çok iyi olduğu söylenilen klavye 20 dolara yakın bir fiyatla gelince insanlar tabii ki çok sevdi. Yoksa klavye yeni falan değil yani sırf indirim sayesinde duydu çoğu kişi normalde yurt dışında popüler

az önce geldi tükendi hemen. birkaç manyak stok yapıyor sanırım yada millet fena saldırıyor gecenin köründe

Bu satıcı sayfası. Buradan takip edebilirsiniz.
5 tane alan biri vardı forumda, o başka hesaplarla alıyor olabilir :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mücahit Yükselen
Klavye normalde 70 dolar iken yurt dışında çok sevilen, tercih edilen, f/p ve kalite olarak beğenilen bir klavye. 70 dolarken bile fiyatına göre çok iyi olduğu söylenilen klavye 20 dolara yakın bir fiyatla gelince insanlar tabii ki çok sevdi. Yoksa klavye yeni falan değil yani sırf indirim sayesinde duydu çoğu kişi normalde yurt dışında popüler

5 tane alan biri vardı forumda, o başka hesaplarla alıyor olabilir :D
6.yı aldım kanka

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
XXXX
arkadaşlar konudan bağımsız ama klavyenin Hotswap olup olmadığını nerden anlayabilirim bay araştırdım bulamadım trendyoldan soru sor yaptım yine bilmiyoruz dediler
klavye: Apex pro mini wirless

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,169
İsim
Diyarhan
Ucuz bütün ihtiyaçları neredeyse karşılayan bir klavye. 380tl den 950tl ye kadar karışık bir fiyatla satıldı.

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
mershadow
arkadaşlar konudan bağımsız ama klavyenin Hotswap olup olmadığını nerden anlayabilirim bay araştırdım bulamadım trendyoldan soru sor yaptım yine bilmiyoruz dediler
klavye: Apex pro mini wirless
hotswap değil. olsaydı steelseries sayfasında yazardı

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,169
İsim
Diyarhan
20k ya yakın satış yapılmış e yuh 5 dolardan 100k dolar site payını düşersen sadece 3 haftada Türkiyede 70-80k dolar kazanmış firma.

FurkanIIy

80+ Bronze
Ben de çok abartıldığını falan düşünüyordum. Fakat klavye elime ulaştıktan sonra harbiden abartıldığı kadar varmış yani. Hissiyatı falan mükemmel. Sadece %60 klavye kullanmaya alışkın değilim ama F75 için alışacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,117
Üyeler
161,213
Son üye
Semih Akaslan
Top Bottom