İncinmişsin dedi
80+ Bronze
Her saat başı bişiler yazarım. Sağ ol
Her saat başı bişiler yazarım. Sağ ol
Anladım. 800-900 param yok ya şu an Kaldı o zaman.Hocam konu click bait, 5-6 telefonda 5-6şar hesap var sadece iki kere geldi onda da aula göremedim. Çok şanslı olmanız gerekiyor kampanyanın gelmesi için. + krediyle ödenen kısımda da o krediyi almak için öncesinde 800-900tl+ alışveriş yapmak gerekiyor. Yani kısaca yormayın kendinizi stok biter üzülürsünüz. Destekten 110tl kredi alın, sepete aulayı ekleyin sonra claimcredit yazın ve sepetinizdeki ürünleri aldığınızda sonraki siparişiniz için size %50 cashback şeklinde kredi iadesi yapcak. O şekilde klavye 400-450tllere gelmiş olur.
Clickbait ile alakası yok bu konuda çok kişi var böyle alan kendimde böyle aldım şans faktörü gerektirmesi clickbait anlamına gelmiyorHocam konu click bait, 5-6 telefonda 5-6şar hesap var sadece iki kere geldi onda da aula göremedim. Çok şanslı olmanız gerekiyor kampanyanın gelmesi için. + krediyle ödenen kısımda da o krediyi almak için öncesinde 800-900tl+ alışveriş yapmak gerekiyor. Yani kısaca yormayın kendinizi stok biter üzülürsünüz. Destekten 110tl kredi alın, sepete aulayı ekleyin sonra claimcredit yazın ve sepetinizdeki ürünleri aldığınızda sonraki siparişiniz için size %50 cashback şeklinde kredi iadesi yapcak. O şekilde klavye 400-450tllere gelmiş olur.
Başlık click bait. Ürünü o fiyata alan sayısı 5-10. Normal şekilde alamıyorsun. Ayrıca kredi durumu da alışveriş yapmadan olmuyor yani dolaylı yoldan dediğiniz fiyat. Ayrıca son 7-8 gündür indirim kartı geldiğinde aulayı sepete eklediğinizde de ürün stokta yok hatası veriyor olmamasına rağmen. Temu ürünleri satışına göre koyuyor o karta. Eğer satışı yüksekse çıkmıyor. Aulanın çıktığı zamanlar satışı 1-2k aralığındaydı.Clickbait ile alakası yok bu konuda çok kişi var böyle alan kendimde böyle aldım şans faktörü gerektirmesi clickbait anlamına gelmiyor
Konu içerisinde şans faktöründen bahsediyorum, başlık dikkat çekmesi için konulmuş bir başlık ancak bu clickbait değil içerisinde tam olarak ne vaat ediyorsa onu sunuyor bu klavyeyi 28 TL'ye alabiliyor musun alabiliyorsun, rehber var mı var. Başlığa ne yazmam gerekiyordu şanslıysanız 28 TL'ye aula f75 alabilirsiniz mi Temu'da yer alan çoğu indirimi açıkladığım bir konu açtım ve başlığına bu indirim rehberiyle alınabilecek en güzel şeyi yazdım burada herhangi bir tuzak durumu yokBaşlık click bait. Ürünü o fiyata alan sayısı 5-10. Normal şekilde alamıyorsun. Ayrıca kredi durumu da alışveriş yapmadan olmuyor yani dolaylı yoldan dediğiniz fiyat. Ayrıca son 7-8 gündür indirim kartı geldiğinde aulayı sepete eklediğinizde de ürün stokta yok hatası veriyor olmamasına rağmen. Temu ürünleri satışına göre koyuyor o karta. Eğer satışı yüksekse çıkmıyor. Aulanın çıktığı zamanlar satışı 1-2k aralığındaydı.
Hocam malum Ajazz fare de stoğa girmiş. Şimdi Aula'yı 900'e alsam ve claimcredit yapsam (Nereden yapıyoruz bunu?) Ajazz fateyi 400-500'e alabilir miyim.Hocam konu click bait, 5-6 telefonda 5-6şar hesap var sadece iki kere geldi onda da aula göremedim. Çok şanslı olmanız gerekiyor kampanyanın gelmesi için. + krediyle ödenen kısımda da o krediyi almak için öncesinde 800-900tl+ alışveriş yapmak gerekiyor. Yani kısaca yormayın kendinizi stok biter üzülürsünüz. Destekten 110tl kredi alın, sepete aulayı ekleyin sonra claimcredit yazın ve sepetinizdeki ürünleri aldığınızda sonraki siparişiniz için size %50 cashback şeklinde kredi iadesi yapcak. O şekilde klavye 400-450tllere gelmiş olur.
Evet alırsınızHocam malum Ajazz fare de stoğa girmiş. Şimdi Aula'yı 900'e alsam ve claimcredit yapsam (Nereden yapıyoruz bunu?) Ajazz fateyi 400-500'e alabilir miyim.
Kusura bakmayın çok soruyorum ama. Bunda bir minimum sepet tutarı var değil mi?Evet alırsınız
Evet ama 670tl sepet tutarını tamamlamak için ürün ekleyip sipariş verdikten sonra iptal edebiliyorsunuz.Kusura bakmayın çok soruyorum ama. Bunda bir minimum sepet tutarı var değil mi?
Aula'yı kupon ile alsam 800'e gelse. Fareyi de 450-500'e getirirsek sepeti 675'e mi tamamlamam lazım? Yani ikisi 1500 TL mi oluyor?
Nasıl yani? Böylece 670TL altinda siparis verebiliyor muyum?Evet ama 670tl sepet tutarını tamamlamak için ürün ekleyip sipariş verdikten sonra iptal edebiliyorsunuz.
EvetNasıl yani? Böylece 670TL altinda siparis verebiliyor muyum?