Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 KLAVYE 28TL!!! Temu İndirim Rehberi

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,755
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Hocam müşteri hizmetlerine ne yazdınız acaba kupon için beni kabul etmedi
valla direkt indirim kodu istiyorum yazdım verdi eğer vermezse yeni kullanıcıym kupon istiyorumda diyebilirsin

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

123kral14

80+ Silver
klavyeyi alanlar kaç tl vergi çıktı

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,755
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

VettHekk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Onurhan EMİR
onu senin hesabına tanımlıyor 24 saat felan sürüyor istiyorum okey felan de kodu almaya bak sen
hocam bana indirim kuponu tanımlamış temu ancak bu ürün o sayfada yok. Siz nasıl buluyorsunuz onu anlamadım. 2 gündür uygulamanın içindeyim illallah ettirdi valla nerde yanlış yapıyorum acaba

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Emre
yenilemen önemli değil ki algoritmayı bilmen lazım, sürekli pc ekipmanlarını aratman ve bakman lazım ama yinede gelmeyebiliyor bazen ben pes ettim 2 gündür yapamıyorum
algoritmaya göre hareket ediyorum ama boş bişi değişmiyor.
Ürün aratma kısmı yoksa klavyeyi sepete ekleyip sonra beğenilenlere kaydedip sayfayı yenile illa ki denk gelecektir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada çıkması gerçekten zor maalesef klavye tarzı ürünleri sepetinize ekleyip ya da kaydederseniz promosyon dışında algoritmayı güncelleyebilirsiniz
deniyorum devam etmeye de çalışıyorum. normal alim diyorum 670tl limit koymuşlar

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
eyyüb
Yokmu yeni direk indirim veren kampanya.

Luxer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Harun Zeydan
Merhabalar öncelikle, bu konuda detaylı olarak Temu'daki tüm indirimlerden ve en uyguna nasıl ürün alabileceğinizden biraz bahsedeceğim. Daha detaylı bir konu yapmayı isterdim ancak malum vize haftam. Çok oyalamadan konuya geçiyorum. Öncelikle bu indirimler için Temu'nun mobil uygulamasını indirmeniz gerekli. Tüm işlemleri mobil uygulamadan yapacağız.

İndirimlere erişmek için öncelikle Temu uygulamasını indirip giriş yaparak ana menünün en aşağısında ortada yazan "siz" tuşuna basarak ardından açılan sekmede en üstte "Mesajlar" seçeneğini seçiniz. Açılan bölümde en üstte yer alan Promosyonlar sekmesine giriş yaptığınızda çeşitli indirim fırsatları olduğunu göreceksiniz. Sırayla promosyonları tanıtacağım en kafanıza yatan promosyonu kullanabilirsiniz.

1-) Ücretsiz ürün veren promosyonlar:

Promosyonlar sekmesinde karşınıza çıkan 0TL'ye bu ürün senin, Tebrik Paketi, Ücretsiz tarzı ibareler içeren promosyonlar birbirinin aynısı promosyonlardır. Bu promosyonlara tıkladığınızda açılan sekme üzerinden ücretsiz almak istediğiniz 2 adet ürün seçebilirsiniz. Bu ürünleri seçtikten sonra çıkan sayfada uygulama bir kupon çarkı çıkaracak. Garanti olarak %100 kupon iadesi adında bir şey çıkıyor bu çarktan yani aldığınız ürün değerinde size kupon vereceğini söylüyor. Hatta Bu kupon 3e katlanarak aldığınız ürünün 3 katı değerinde size kupon veriyor. Ancak bu kupon parçalı olarak geliyor yani tek seferde kuponunuzu kullanamıyorsunuz 140 tllik parçalar halinde kullanmanız gerekiyor. Eğer temudan 2den fazla sepet siparişi vermek istiyorsanız kullanışlı olan bu kupondan faydalanmak için ödülü aldıktan sonra karşınıza gelen sayfadan ürünleri sepete eklemeniz gerekiyor. Sadece o sayfada gözüken ürünleri ekleyerek bir sepet dizmeniz isteniyor. Biraz zulümlü olsa da biraz çabayla güzel ürünler bulabiliyorsunuz.

2-) Kredi İadesi veren promosyonlar:

Promosyonlar sekmesinde direkt kredi içeren bir yazıya bastığınızda karşınıza çıkan bu promosyonda aldığınız ürünlerin fiyatına göre size siparişinizden sonra maksimum 460 tl kredi veriyor. Yüzdeler alışveriş yaptığınız miktara göre değişmekle beraber uygulama içinde % değerleri zaten yazıyor. En başta %100 kredi iadesi olduğunu söylese de iade edilen kredinin 1 saat sonra %90a düşeceğini söylüyor, ancak endişelenmenize gerek yok %90da olsa %100de olsa zaten alabileceğiniz maksimum kredi miktarı 460 tl yani herhangi bir kaybınız olmuyor. Ücretsiz ürün promosyonu gibi o sayfadaki ürünlerden istediklerinizi alarak sipariş sonrası 460TL Kredinizi alabilirsiniz. Krediyi 7ye bölerek size 7 günde taksit taksit veriyor bu arada hepsini biriktirdiğinizde bu sahip olduğunuz 460 TL krediyi paranız gibi her indirimde kullanabilirsiniz. Eğer siparişinizden sonra 1 sipariş daha vermeyi düşünüyorsanız bu promosyonu kullanabilirsiniz. Siparişi verdikten sonra krediyi almak için bu promosyon sekmesine her gün girip "krediyi alın" sekmesine girmeniz gerekiyor.

3-) %99 İndirim veren promosyonlar

İşleyiş yöntemi 1. sırada anlattığım ücretsiz ürün promosyonuna çok benzeyen bu promosyonla çok daha pahalı ürünleri %1 fiyatına alabilirsiniz. Aynı 1. sıradaki promosyonda anlattığım gibi 2 tane ürün seçmeniz gerekiyor. İlk seçiminizde AULA F75 tarzı klavyeleri gösteriyor başlıkta yazan 28TL'ye alma işi bu indirimle oluyor forumda çok gündem olan o AJAZZ Mouse'de stoğu olduğu vakit bu indirim kapsamında alınabiliyor. Ürün çeşitliliği bundan ibaret değil masaj aletinden tut legolara, müzik aletlerinden hatta projeksiyonlara kadar çoğu şeyi ilk %99 indirimli ürün seçiminizde ekleyebilirsiniz. 2. Ürün seçimindeki ürünler 100 tl ve daha altında oluyor yani çerez niyetine bir ürünü de neredeyse bedavaya alıyorsunuz. Ücretsiz ürün seçimleriniz sona erdiğinde size %50 indirimli ürün çarkı çeviriyor garanti olarak 7 ürün seçeneği çıkan bu çarktan sonra açılan sekmede sizew %50 indirimli olarak gösterdiği ürünlerden 7 tane seçmeniz dahilinde sipariş verebileceğinizi söylüyor. Öncelikle %50 indirim işi dümen yani orijinal fiyatından alıyorsunuz ve yine bulunan sayfadan seçmeniz gerekiyor. Çok zahmetli olarak gözükse de size gösterdiği ürünlerinde bir algoritması var yani seçtiğiniz beğendiğiniz ürünlere göre gösterdiği ürünler değişiyor. Yani hiç beğendiğiniz ürün yoksa promosyon sekmesinden çıkarak kendi ilgilendiğiniz ürünleri gezip kaydederek algoritmanızı güncelleyebilirsiniz. İndirim sayfasından 7 tane daha ürün seçtikten sonra siparişinizi vererek indirimden yararlanabilirsiniz.

4-) İndirim Kartı

Temu'daki en temiz ve güzel indirim olabilir oldukça sade olan bu indirime giriş yaptığınızda ürün aratma özelliği olan bir sayfaya gidiyorsunuz herhangi bir istediğiniz ürüne üründen ürüne değişen bir indirim yapıyor forumda klavyeyi 350 tl küsüre aldığını söyleyen kişiler genel olarak bu kartla alışveriş yapıyorlar.

Konu bu kadardı, okuduğunuz için teşekkür ederim konuyu rehber tagıyla mı indirim tagıyla mı açmam konusunda biraz arada kaldım. Konuyu yetiştirmek adına görsel kullanamadım eğer sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım, eğer hiçbir indirim göremiyorsanız yeni hesap oluşturmayı deneyin hepinize iyi alışverişler dilerim.
kral ben anlamadım ya ben dedıgın şeyi yaptım mesajlara gırıp promosyoan bastım 320 tl altı gibi bir şey cıktı orda klavye fıyatı beyaz olan 575 sıyah olan 590 gorundu ordan sonra ne yapmam lazım

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
eyyüb
İndirim kartı var en temizi o da çok denk gelmiyor
Varda bir tomar dolu ama anlam veremedim indirim yok ve süresi doldu diyor coguna

Şu iyi bir kampanya değil bence.520 TL felan iade diyor iade etse ne olucak.birdaha al dicek ölme essegim ölme.
Screenshot_2024-11-16-00-33-10-117_com.einnovation.temu.jpg

Screenshot_2024-11-16-00-38-06-674_com.einnovation.temu.jpg

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,671
Üyeler
163,361
Son üye