Neler Yeni

Aula F75 sağ üstteki tekerleği direksiyon gibi kullanma?

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
ismail sağlam
Bu sağ üstteki tekerleği ister multimedya ister ışık açma kısma olarak kullanabiliyoruz ama bunu modlayıp a d olarak kullanmak mümkün mü? Örneğin ets oynarken direksiyonu çevirmek saçma gelebilir ama çok fonksiyonlu bi kısım olduğu için belki modlanabilme ihtimali vardır diye düşündüm

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,846
İsim
1
değişik olur bende merak ettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
değişik olur bende merak ettim
Sesi bi kısma çevirince kısıyor diğer kısma çevirince açıyor yine aynı şekilde şağa çevirince a sola çevirinde d olamaz mı acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisi olan yok mu yauw

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
Mert ash
powertoystan ellenebiliyor sadece onunla da o kadar elleşemiyorsunuz kendi uygulamasından ellenmiyor

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,846
İsim
1
bu tarz işleri yapan biri yapabilir bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
ismail sağlam
bu tarz işleri yapan biri yapabilir bence
Hocam tuş kendinden tek işlevli olsaydı dediğinizde katılmazdım ama fabrika çıkışlı bu tuşunun iki işlevi var tek fonksiyon içinde örneğin multimedya haline getirdiğimizi sola çeviriyorum sesi kısıyor çeviriyorum sesi açıyor yani bu daha önceden modlanmış sağ ve sol olarak bir fonksiyon verilmiş ve o fonksiyonlar da multimedya olarak kodlanmış diye düşünüyorum bence de yapılabilir bir şey bu

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Heisenberg
Hocam tuş kendinden tek işlevli olsaydı dediğinizde katılmazdım ama fabrika çıkışlı bu tuşunun iki işlevi var tek fonksiyon içinde örneğin multimedya haline getirdiğimizi sola çeviriyorum sesi kısıyor çeviriyorum sesi açıyor yani bu daha önceden modlanmış sağ ve sol olarak bir fonksiyon verilmiş ve o fonksiyonlar da multimedya olarak kodlanmış diye düşünüyorum bence de yapılabilir bir şey bu
Yapılır ama tuş o kadar yoğun kullanımda uzun ömürlü olmaz diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
ismail sağlam
Yapılır ama tuş o kadar yoğun kullanımda uzun ömürlü olmaz diye düşünüyorum.
Bana hitap ettikten sonra ömrü önemli değil

Ki zaten öyle yoğun oyun oynayan birisi değilim 1 buçukyıldır ETS iki var toplasan 10 saat bile oynamadı

Ki zaten öyle yoğun oyun oynayan birisi değilim 1 buçukyıldır ETS iki var toplasan 10 saat bile oynamadı
Sadece böyle bir şey yapmak istiyorum o kadar

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Fatih Ayhan
Yapılamaz diye düşünüyorum çünkü eğim ölçme gibi bir durumu yok ets de a d gibi kullanırsan mesela direksiyon çok az a ya dokunup çekmişsin gibi geri yerine gelecektir. Çok çevirmek için sürekli mesela sola doğru çevirmen gerekir. Belli bir miktar çevirip orada kalması gibi bir durum olamaz. Olabilmesi için oyununda modlanması gerekir buna göre. Sadece klavyedeki tuşu modlamak yetmez. Direksiyonlarda potansiyometre var o şekilde çalışıyor. Klavye tuşunda böyle bir durum yok. Yani ets de direksiyon gibi kullanma işi yaş. Hatta klavye ile oynamaktan çok daha yorucu olacaktır.

Belli bir miktar çevirip orada kalması gibi bir durum olamaz.
Burada demek istediğim tekerleği çevirip bıraktığın anda direksiyon normal haline dönmeye başlayacaktır oyunda sola dönerken a'ya basmayı bıraktığın gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
ismail sağlam
Yapılamaz diye düşünüyorum çünkü eğim ölçme gibi bir durumu yok ets de a d gibi kullanırsan mesela direksiyon çok az a ya dokunup çekmişsin gibi geri yerine gelecektir. Çok çevirmek için sürekli mesela sola doğru çevirmen gerekir. Belli bir miktar çevirip orada kalması gibi bir durum olamaz. Olabilmesi için oyununda modlanması gerekir buna göre. Sadece klavyedeki tuşu modlamak yetmez. Direksiyonlarda potansiyometre var o şekilde çalışıyor. Klavye tuşunda böyle bir durum yok. Yani ets de direksiyon gibi kullanma işi yaş. Hatta klavye ile oynamaktan çok daha yorucu olacaktır.

Burada demek istediğim tekerleği çevirip bıraktığın anda direksiyon normal haline dönmeye başlayacaktır oyunda sola dönerken a'ya basmayı bıraktığın gibi.
Evet bu konuda haklısınız sizde

Top Bottom