İlk aldığımda dediğin gibiydi daha sonra bir kez şarja taktım fulledim bidaha düşmediAyrı olarak bilgisayara bluetooth ile bağlanınca da gösteriyor ama fn+b deki gösterge de doğru diye biliyorum. Uzun süre 100 de kalıyor ama 90 a düştükten sonra düşüş hızı artıyor.
Işıklar kapalı kulaniyosan normale yakın bende de 9 da şuanda şarjı.İlk aldığımda dediğin gibiydi daha sonra bir kez şarja taktım fulledim bidaha düşmedi
Ben de ilk defa şarja taktım 2-3 gün önce hala 100. Bakalım ne kadar gidecekİlk aldığımda dediğin gibiydi daha sonra bir kez şarja taktım fulledim bidaha düşmedi
GÜZEL45 GÜNDÜR ORTALAMA TOPLAMDA 90 110 SAAT ARASI KULLANDIM HİÇ ŞARJ ETMEDİM HALEN 100 GÖRÜNÜYORNERDEN BAKILIYOR BUNUN GERÇEK ŞARJINA FN B DIŞINDA YOLU YOK MU
Işıklar kapalı değil ama sadece bastığım tuş yanacak moddaIşıklar kapalı kulaniyosan normale yakın bende de 9 da şuanda şarjı.
45 50 gündür 100Ben de ilk defa şarja taktım 2-3 gün önce hala 100. Bakalım ne kadar gidecek
3 ay sürdü diyen vardıIşıklar kapalı değil ama sadece bastığım tuş yanacak modda
Mesaj otomatik birleştirildi:
45 50 gündür 100![]()