Çözüldü✓ Aula F75 Swith Oturmama Problemi

Pulsar

80+
Reaksiyon skoru
45
Bugün elime Ice Vein switch Aula geçti. Amazondan almıştım. Kutusunu açıp poşedinden çıkartıp arkasına bakmak için ters çevirdiğimde sağ ok tuşu switch ile beraber yerinden çıktı, yeniden takmak istediğimde o switchin yamuk olduğunu gördüm, yedek switchlerden birini alıp keycapsi ona geçirdim, klavyeye switchi doğru yönde oturtmama rağmen alt taraf yerine tam anlamıyla oturmuyor, switchin alt kısmındaki dişler yüzünden yukarıda kalıyor. Switch ve tuş normal olarak görevini yerine getiriyor ancak tuş yukarda ve yeni aldığım bir şeyde bu tarz şeyler sinir bozucu olabiliyor, bunu yerine nasıl oturtabilirim? Benim bir hatam mı var? Switch'în alt dişlerini tıraşlasam yerinden çıkar mı? Bu haliyle kullanılıyor ve ters de çevirsem yerinden çıkmıyor ancak görüntü olarak küçük de olsa benim hoşuma gitmeyen bir durum bu. Buna bir çözüm bulabilirsek çok tatlı olur.

Bugün elime Ice Vein switch Aula geçti. Amazondan almıştım. Kutusunu açıp poşedinden çıkartıp arkasına bakmak için ters çevirdiğimde sağ ok tuşu switch ile beraber yerinden çıktı, yeniden takmak istediğimde o switchin yamuk olduğunu gördüm, yedek switchlerden birini alıp keycapsi ona geçirdim, klavyeye switchi doğru yönde oturtmama rağmen alt taraf yerine tam anlamıyla oturmuyor, switchin alt kısmındaki dişler yüzünden yukarıda kalıyor. Switch ve tuş normal olarak görevini yerine getiriyor ancak tuş yukarda ve yeni aldığım bir şeyde bu tarz şeyler sinir bozucu olabiliyor, bunu yerine nasıl oturtabilirim? Benim bir hatam mı var? Switch'în alt dişlerini tıraşlasam yerinden çıkar mı? Bu haliyle kullanılıyor ve ters de çevirsem yerinden çıkmıyor ancak görüntü olarak küçük de olsa benim hoşuma gitmeyen bir durum bu. Buna bir çözüm bulabilirsek çok tatlı olur.
foto eklesene anlamadık

Bu şekilde. Keycaps olmadan attığım fotoda bi nebze anlaşılıyor hangi dişlerin girmediği, yüksekliği de ekledim.

Ekler

• 1000059355.webp
    1000059355.webp
    504.5 KB · Hit: 15
  • 1000059354.webp
    1000059354.webp
    582.5 KB · Hit: 15
  • 1000059353.webp
    1000059353.webp
    234.8 KB · Hit: 15
pinler doğru yerdeyse biraz güç uygulaman lazim ama pinleri kontrol et
Pin yerlerinin doğruluğundan eminim, güç uyguluyorum ancak daha fazla mı gerekiyor anlamadım. Elimizde kalmasın şimdi? :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düz basarak girmiyordu, kontrol kalemiyle fotoğrafını attığım dişleri switch sökme aparatını tek yönlü taklit ederek içeriye meyil almalarını sağladım ardından normal şekilde üstten hafif bir baskı uyguladım ve şu anda yerinde. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. Bunu yaşayan biri olursa çare kontrol kalemi.

Geri