Neler Yeni

AULA F75 Turkce keycaps var mi ?

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berkay Kahraman
AULA F75 Turkce keycaps var mi ? Temu veya TR fark etmez. Ve orjinali gibi isiklar vs yanip ayni tus hissiyatini veriyor mu?

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
AULA F75 Turkce keycaps var mi ? Temu veya TR fark etmez. Ve orjinali gibi isiklar vs yanip ayni tus hissiyatini veriyor mu?
Hocam Türkçe keycaps bende bakıyordum aula için ya hyperx var 1.1k yada wraithin var oda 900 en son klavyeden pahalı olduğunu anlayınca vazgeçtim almaktan.

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berkay Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Türkçe keycaps bende bakıyordum aula için ya hyperx var 1.1k yada wraithin var oda 900 en son klavyeden pahalı olduğunu anlayınca vazgeçtim almaktan.
Wraith bende gordum 900 civariydi belki daha ucuzu vardir diye sorayim dedim, Mecbur ingilizceye alisacagiz sanirim :)

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Musa Topçu
Ucuza dandik tr keycap alacağına puding al veya hiç değiştirme klavyeye bakmadan yazdığım için benim için bir fark yok

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Wraith bende gordum 900 civariydi belki daha ucuzu vardir diye sorayim dedim, Mecbur ingilizceye alisacagiz sanirim :)
Hocam benim tr aramamın tek bi sebebi vardı alt gr ile parantez süslü parantez yapmak için üstteki sayı tuşlarındaki İbareler uymuyor tam yoksa hiç rahatsız etmiyor beni kod yazarken karışıyor biraz.

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berkay Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ucuza dandik tr keycap alacağına puding al veya hiç değiştirme klavyeye bakmadan yazdığım için benim için bir fark yok
Puding nedir hocam bilgim yok kusura bakamyin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam benim tr aramamın tek bi sebebi vardı alt gr ile parantez süslü parantez yapmak için üstteki sayı tuşlarındaki İbareler uymuyor tam yoksa hiç rahatsız etmiyor beni kod yazarken karışıyor biraz.
Hocam alakasiz olacak ama esc yanindaki gosterge sarj gostergesi mi? dumduz beyaz yanio sonuyor anlamadim

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow

Hocam alakasiz olacak ama esc yanindaki gosterge sarj gostergesi mi? dumduz beyaz yanio sonuyor anlamadim
Aynen şarj ama şarj olduğunda durmuyor garip bişi ben kapalı kullanıyorum fn shiftle kapat gitsin hocam 3-4 modu var zaten yanmalı sönmeli sabit

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Arda

Shift+fn ile değişiyor veya kapatabiliyosun

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Yusuf Bahadır
Tr keycaps büyük enterse çoğu kenardaki yardımcı tuşlar uyumlu olmuyor bilginize.

IMG_1902.jpeg

Örnek hyperx abs keycapsı böyle taktım, virgül tuşu çok küçük kaldığı için tab tuşunu oraya koydum. Sarı rengini kaybetmemek için yön tuşlarını ve yardımcı tuşlara ellemedim.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Tr keycaps büyük enterse çoğu kenardaki yardımcı tuşlar uyumlu olmuyor bilginize.

Alıntıyı görüntüle
Örnek hyperx abs keycapsı böyle taktım, virgül tuşu çok küçük kaldığı için tab tuşunu oraya koydum. Sarı rengini kaybetmemek için yön tuşlarını ve yardımcı tuşlara ellemedim.
Hocam mantıklı olanı yapmışsın ama ben bu keycapsleri almayı düşünmüyorum gerçekten içim el vermiyor klavyeden pahalı tuş almaya. Bozuk bi klavyeye denk gelirsem ordan çözmeye çalışıcam yada 200-300e tuş satan bulursam .

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Yusuf Bahadır
Hocam mantıklı olanı yapmışsın ama ben bu keycapsleri almayı düşünmüyorum gerçekten içim el vermiyor klavyeden pahalı tuş almaya. Bozuk bi klavyeye denk gelirsem ordan çözmeye çalışıcam yada 200-300e tuş satan bulursam .
Evet klavyeden pahalı olduğu için insana mantıksız geliyor, ama klavye de çok ucuza satıldı napalım 😂 eğer temu olmasada bu klavye yerli esnaf tarafından satılsaydı min 2.500-3000 olurdu fiyatı. Bu alışverişte şunu görmüş olduk; teknoloji düşündüğümüz kadar pahalı bir şey değil, bir de bir ürünü alırken önce verigler tarafından sonra da satıcı esnaf tarafından güzelce gondikleniyoruz 😂 ikisi de kazandığı için birbirlerine ses çıkarmıyor, olan biz gariban tüketiciye oluyor yine.

Son düzenleme:
Top Bottom