Hocam Türkçe keycaps bende bakıyordum aula için ya hyperx var 1.1k yada wraithin var oda 900 en son klavyeden pahalı olduğunu anlayınca vazgeçtim almaktan.AULA F75 Turkce keycaps var mi ? Temu veya TR fark etmez. Ve orjinali gibi isiklar vs yanip ayni tus hissiyatini veriyor mu?
Wraith bende gordum 900 civariydi belki daha ucuzu vardir diye sorayim dedim, Mecbur ingilizceye alisacagiz sanirimHocam Türkçe keycaps bende bakıyordum aula için ya hyperx var 1.1k yada wraithin var oda 900 en son klavyeden pahalı olduğunu anlayınca vazgeçtim almaktan.
Hocam benim tr aramamın tek bi sebebi vardı alt gr ile parantez süslü parantez yapmak için üstteki sayı tuşlarındaki İbareler uymuyor tam yoksa hiç rahatsız etmiyor beni kod yazarken karışıyor biraz.Wraith bende gordum 900 civariydi belki daha ucuzu vardir diye sorayim dedim, Mecbur ingilizceye alisacagiz sanirim
Puding nedir hocam bilgim yok kusura bakamyinUcuza dandik tr keycap alacağına puding al veya hiç değiştirme klavyeye bakmadan yazdığım için benim için bir fark yok
Hocam alakasiz olacak ama esc yanindaki gosterge sarj gostergesi mi? dumduz beyaz yanio sonuyor anlamadimHocam benim tr aramamın tek bi sebebi vardı alt gr ile parantez süslü parantez yapmak için üstteki sayı tuşlarındaki İbareler uymuyor tam yoksa hiç rahatsız etmiyor beni kod yazarken karışıyor biraz.
Aynen şarj ama şarj olduğunda durmuyor garip bişi ben kapalı kullanıyorum fn shiftle kapat gitsin hocam 3-4 modu var zaten yanmalı sönmeli sabitPuding nedir hocam bilgim yok kusura bakamyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam alakasiz olacak ama esc yanindaki gosterge sarj gostergesi mi? dumduz beyaz yanio sonuyor anlamadim
Shift+fn ile değişiyor veya kapatabiliyosunPuding nedir hocam bilgim yok kusura bakamyin
Hocam alakasiz olacak ama esc yanindaki gosterge sarj gostergesi mi? dumduz beyaz yanio sonuyor anlamadim
Tr keycaps büyük enterse çoğu kenardaki yardımcı tuşlar uyumlu olmuyor bilginize.Hocam benim tr aramamın tek bi sebebi vardı alt gr ile parantez süslü parantez yapmak için üstteki sayı tuşlarındaki İbareler uymuyor tam yoksa hiç rahatsız etmiyor beni kod yazarken karışıyor biraz.
Hocam mantıklı olanı yapmışsın ama ben bu keycapsleri almayı düşünmüyorum gerçekten içim el vermiyor klavyeden pahalı tuş almaya. Bozuk bi klavyeye denk gelirsem ordan çözmeye çalışıcam yada 200-300e tuş satan bulursam .Tr keycaps büyük enterse çoğu kenardaki yardımcı tuşlar uyumlu olmuyor bilginize.
Alıntıyı görüntüle
Örnek hyperx abs keycapsı böyle taktım, virgül tuşu çok küçük kaldığı için tab tuşunu oraya koydum. Sarı rengini kaybetmemek için yön tuşlarını ve yardımcı tuşlara ellemedim.
Evet klavyeden pahalı olduğu için insana mantıksız geliyor, ama klavye de çok ucuza satıldı napalım eğer temu olmasada bu klavye yerli esnaf tarafından satılsaydı min 2.500-3000 olurdu fiyatı. Bu alışverişte şunu görmüş olduk; teknoloji düşündüğümüz kadar pahalı bir şey değil, bir de bir ürünü alırken önce verigler tarafından sonra da satıcı esnaf tarafından güzelce gondikleniyoruz ikisi de kazandığı için birbirlerine ses çıkarmıyor, olan biz gariban tüketiciye oluyor yine.Hocam mantıklı olanı yapmışsın ama ben bu keycapsleri almayı düşünmüyorum gerçekten içim el vermiyor klavyeden pahalı tuş almaya. Bozuk bi klavyeye denk gelirsem ordan çözmeye çalışıcam yada 200-300e tuş satan bulursam .