Neler Yeni

AULA F75 Tuş Ataması (remaping)

VVentos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğit
EPOMAKER'ın sitesindne indirdiğimiz F75'in driver'ı çok kötü. App'in içinde tuşları değiştirebileceğiniz bir kısım var fakat doğru düzgün çalışmıyor. PowerToys kullanmaya çalıştım fakat onda da sorun çıktı ve yapamadım. Sorunu bu video ile çözdüm. Doğrudan registry editor ile tuşu değiştirebiliyorsunuz. Böyle bir sorun benim gibi arkadaşlar varsa yardımcı olsun istedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Onur Yücel
EPOMAKER'ın sitesindne indirdiğimiz F75'in driver'ı çok kötü. App'in içinde tuşları değiştirebileceğiniz bir kısım var fakat doğru düzgün çalışmıyor. PowerToys kullanmaya çalıştım fakat onda da sorun çıktı ve yapamadım. Sorunu bu video ile çözdüm. Doğrudan registry editor ile tuşu değiştirebiliyorsunuz. Böyle bir sorun benim gibi arkadaşlar varsa yardımcı olsun istedim.

Çinli üreticiler driverlara trojan koyuyormuş yabancı birinin f75 ve akko videosunda duydum dikkat edin tarayın makineyi

pcmasterrace

80+ Bronze
ben demiştim driver çok kötü diye indirmeye bile değmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

dovmedikleri kalmıstı böyle diyince

Palo DAYI 👑

80+ Gold
hele bir klavye gelsınde bakarız :)

Fahkumram

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yavuz Novachrono

Hocam Alt gr'yi Sağ ctrl'ye atayamıyorum hata veriyor. Ne yapmalıyım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,244
Üyeler
161,417
Son üye
Alican3636