Dedim hocam ilk başta basaydın düzelecekti zaten.dayı fn windows yaptım düzeldi xd
600 dü indirimde galibaKaç gayme
Reis konu dışı monitör ne söylede yanlışlıkla almayalım kalite gümletti.Resimde gördüğünüz gibi klavye sadece kapandığında sönüyor başka sönmüyor uygulamasından klavyeyi full of yaptım ışıkları ve gene sönmüyor sadece beyaz yanıyor başka bir renk yanmıyor nasıl düzelteceğim?
Kaç gayme
curved olduğuna göre va panel ve muhtemelen gamepower gamebooster vb.Reis konu dışı monitör ne söylede yanlışlıkla almayalım kalite gümletti.
Eğer ki sis değilse..
Hey maşallah klavyeyi o paraya aldım İngilizce klavye bana hoşta gelmeye başladı o parayı vermek mantıklı değil600 dü indirimde galiba
bi anlamı yok 9 10 senedir klavyeye bakmadan yazıyorum zatenHey maşallah klavyeyi o paraya aldım İngilizce klavye bana hoşta gelmeye başladı o parayı vermek mantıklı değil
fotoğrafta öyle çıkmış hocam normalde monitörüm normal kalitedede tüplü monitör gibi çıkmış senin sayende bende farkettimReis konu dışı monitör ne söylede yanlışlıkla almayalım kalite gümletti.
Eğer ki sis değilse..
Aynen öyle ilk geldiğinden beri bakmadan kullanıyorum Türkçe karakterleri hatta arada İngilizce klavyeye geçiyorum yazarken çokta zevkli oluyorbi anlamı yok 9 10 senedir klavyeye bakmadan yazıyorum zaten