Neler Yeni

Aula F75'in boşluk tuşunun tuş kapağı yalama oldu

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,287
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Beyaz olan model de bilgin olsun tam siyah değil resimdeki gibi koyu lacivert. Şunu da belirteyim TEMU' dan ya da başka yerden keycaps alırken space tuşuna dikkat et F75'e yüksek geliyor mesela ben aldım space göklerde FPS oyunlarında rakiple karşı karşıya iken birden zıplıyorum :D Bu arada bende var teklifine göre satabilirim.
1.png

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Beyaz olan model de bilgin olsun tam siyah değil resimdeki gibi koyu lacivert. Şunu da belirteyim TEMU' dan ya da başka yerden keycaps alırken space tuşuna dikkat et F75'e yüksek geliyor mesela ben aldım space göklerde FPS oyunlarında rakiple karşı karşıya iken birden zıplıyorum :D Bu arada bende var teklifine göre satabilirim.
Alıntıyı görüntüle
Beyaz mı var siyah mı hocam?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,287
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
ismail sağlam
Durduk yere boşluk tuşunun sağ stab'ına giren yer yalama oldu. Tuşa soldan basınca sağ taraf yerinden çıkıyor.

Boşluk tuşu için yeni sarı/siyah tuş kapağı ya da sarı olan 6 tuş için komple siyah set önerisi yapar mısınız? PBT olması zorunlu.

Ek:
Eğer Aula'nızın beyaz ise siyah tuşlarını, siyah ise sarı boşluk tuşunu kullanmıyorsanız bana hediye edebilir misiniz :ROFLMAO: Hediye olmasa da parayla alabilirim. İlgili konu:

@freygasm @B1L0
onu nasıl başardınız hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

sahibindende geçen gün 300 liraya orjinal keycaps satan birini gördüm bakın araştırın bulursunuz ordan tam set alırsınız diğerleri yedek durur
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...rimleri-aula-f75-keycap-seti-1222573560/detay örneğin ankara hocam konum atın geliyorum desen 200e bırakır adam

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
Nasıl iletişime geçebilirim?

İşte siyah arıyorum.
1736883284388.png

Kendi sitelerinde böyle bir mail adresi bırakmışlar, buraya mail atabilirsiniz diye düşünüyorum. Ayrıca aşağıdaki linke de bakabilirsiniz.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,287
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom