G99 aldım ama amazondan nasıl hocamAlternatif olarak g98 pro alınır %75 lik o bütçede w75 var bir tek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Graywood v3 lü aula aldıysanız g98 pro alın switch olarak daha iyi garantisi de sağlam iyzico 500 + %10 ile 2.5k civarına düşüyor
F99 demek istediniz galiba arada ki farkları yazdımG99 aldım ama amazondan nasıl hocam
G98 aldım aula amazondan mchose ace60pro var %60 ama çok küçük geliyor zor oluyor kullanması ve fonksiyon yön tuşları yok çok problem yaşatıyor bana 8 k hz den 1k hz ye geçmiş oluyorum ama ne yapsam bilemedim 8k hz olup snaptap rapid trigger halleffect hot swap içeren %75 ve üstü klavye var mı ?Alternatif olarak g98 pro alınır %75 lik o bütçede w75 var bir tek
Graywood v3 lü aula aldıysanız g98 pro alın switch olarak daha iyi garantisi de sağlam iyzico 500 + %10 ile 2.5k civarına düşüyor
Farkı hissetmezsin bile boş ver aula g98 yok mchose g98 pro alabilirseniz daha iyi olur switch olarak daha iyiG98 aldım aula amazondan mchose ace60pro var %60 ama çok küçük geliyor zor oluyor kullanması ve fonksiyon yön tuşları yok çok problem yaşatıyor bana 8 k hz den 1k hz ye geçmiş oluyorum ama ne yapsam bilemedim 8k hz olup snaptap rapid trigger halleffect hot swap içeren %75 ve üstü klavye var mı ?
Knob yok daha büyük batarya farkı var birdeF75'ten farkı ne bu klavyenin
F99 aldım amazondan da hangisi daha iyiFarkı hissetmezsin bile boş ver aula g98 yok mchose g98 pro alabilirseniz daha iyi olur switch olarak daha iyi
Knob yok daha büyük batarya farkı var birde
G98 pro switch olarak daha iyi fiyatı kampanya ile 2.5kya geliyorF99 aldım amazondan da hangisi daha iyi
Mchosenin yazılım bir tık dandik gibi ama bilemedim mchose g98 pro mu alayım gaming gen tr den kargoya bu gün verirler mi acaba?G98 pro switch olarak daha iyi fiyatı kampanya ile 2.5kya geliyor
Birde renk fark ediyor mu siyah model var turuncu mavi var mavi renk var beyazlı mavili switchler hepsinde aynı değil mi?G98 pro switch olarak daha iyi fiyatı kampanya ile 2.5kya geliyor
Switch farkı var her renk seçeneğinde daktilo gibi de seviyorum sesli switch aula f75 kullandım oda güzeldi switchleri hangisi güzel bu switchler arasında ona göre hemen alcam birde 2.5k ya gelmeyecek sanırım bana çünkü zaten gaming gen tr de daha önce iyzico ile ürünler almıştım ilk ödeme ye özel falan sanırım sadece %10 indirim olacak.G98 pro switch olarak daha iyi fiyatı kampanya ile 2.5kya geliyor
Yeni hesap açarsan başkasının numarasıyla alırsın turuncu hariç hepsinde flame switch var turuncuda snow tiger switch varMchosenin yazılım bir tık dandik gibi ama bilemedim mchose g98 pro mu alayım gaming gen tr den kargoya bu gün verirler mi acaba?
Birde renk fark ediyor mu siyah model var turuncu mavi var mavi renk var beyazlı mavili switchler hepsinde aynı değil mi?
Switch farkı var her renk seçeneğinde daktilo gibi de seviyorum sesli switch aula f75 kullandım oda güzeldi switchleri hangisi güzel bu switchler arasında ona göre hemen alcam birde 2.5k ya gelmeyecek sanırım bana çünkü zaten gaming gen tr de daha önce iyzico ile ürünler almıştım ilk ödeme ye özel falan sanırım sadece %10 indirim olacak.
Tüh geç kaldım neyse hocam f99 g98 pro aşağı yukarı birbirine yakın ürünler ama dimi ikiside üzmez kullanıcıyı?Yeni hesap açarsan başkasının numarasıyla alırsın turuncu hariç hepsinde flame switch var turuncuda snow tiger switch var
14:00 dan önce sipariş geçersen bugün kargpya veriyorlar diye biliyorum
Birde f99 almamın sebebi amazondan kolay iade hakkının olması sevmezsem ürünü iade edebileyim diye amazondan f99 aldımYeni hesap açarsan başkasının numarasıyla alırsın turuncu hariç hepsinde flame switch var turuncuda snow tiger switch var
14:00 dan önce sipariş geçersen bugün kargpya veriyorlar diye biliyorum