Neler Yeni

🔥İndirim AULA F99 RGB Mekanik V3 Switch Kablosuz Makrolu Klavye 2.584,80TL | GÜNCEL LACİVERT 2909TL

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
G

Yukosss

80+ Bronze
Klavye geldi dostlar 🧿
image.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında keycaplerin orjinal harfleri gibi değil ancak bir farklı boyutta türkçe harfleri eklemişler. Gayette iş görür durumda.
Evet hocam gayet iş görüyor türkçe harfler zaten alışık olduğumuzdan o tuşları ezbere basıyoruz, mis gibi klavye bu fiyata kalitesi, hissi muhteşem.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
G
Klavye geldi dostlar 🧿
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hocam gayet iş görüyor türkçe harfler zaten alışık olduğumuzdan o tuşları ezbere basıyoruz, mis gibi klavye bu fiyata kalitesi, hissi muhteşem.

Alıcısına dikkat edin yuvaya tam sıkışmaz ise düşebilir :)) güle güle kulanın sizde :)

Yukosss

80+ Bronze
güle güle kullanın saglam klavye ama kısa yolu çok var yanlış tuş ta başka moda felan geçiyor
Hocam 3-4 saattir aktif olarak kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım gerçekten çok konforlu. Yanlış tuşa basmak için FN fonksiyonunu falan kullanmak gerekiyor onun dışında bir problem yok iyi ki almışım valla. Tok ağır bir klavye belli yani içinin dolu olduğu :D

Gurkanpiro

80+ Platinum
Hocam 3-4 saattir aktif olarak kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım gerçekten çok konforlu. Yanlış tuşa basmak için FN fonksiyonunu falan kullanmak gerekiyor onun dışında bir problem yok iyi ki almışım valla. Tok ağır bir klavye belli yani içinin dolu olduğu :D
fabrika çıkışlı custom zaten valla klavye okadar kısayolla dolu ki

Yukosss

80+ Bronze
fabrika çıkışlı custom zaten valla klavye okadar kısayolla dolu ki
Evet hocam bildiğin modifiye edilebiliyor , software kısmı baya geniş. Onun dışında gamepad bakıyorum da bir tavsiyeniz var mıdır? PC 'de FC25 oynamak için ? Çakma ds4 var bağlayamıyorum FC25. Bütçem 700-800

Gurkanpiro

80+ Platinum
Evet hocam bildiğin modifiye edilebiliyor , software kısmı baya geniş. Onun dışında gamepad bakıyorum da bir tavsiyeniz var mıdır? PC 'de FC25 oynamak için ? Çakma ds4 var bağlayamıyorum FC25. Bütçem 700-800
yani bluetooth dongle ihtiyacın var onun için temuda kampanya düşürsen x15 felan al

Top Bottom