🔥İndirim Aula F99 Üç Modlu Hot Swap Kablosuz Klavye 2563 TL !🔥(Tam Boy)

-Mehmet-

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,168
Aynı klavyeyi kullanıyorum 1 yıl olucak ne az ne fazla tam olması gerektiği gibi her türlü alınır. Aynı fiyatlara almıştım.

Bumu ajazz ak980 mi?
Hocam çok fiyat farkı var, bütçene kalmış, ak980 de güzel klavye. Ekran , knob vs. bunları kullanmayı seviyorsan bak tabi. Bence bir tık pahalı. Dediğim gibi kullanım zevkine bağlı.

Hocam çok fiyat farkı var, bütçene kalmış, ak980 de güzel klavye. Ekran , knob vs. bunları kullanmayı seviyorsan bak tabi. Bence bir tık pahalı. Dediğim gibi kullanım zevkine bağlı.
Aslında çok değil 500TL civarında bir fark oluyor. İlk defa mekanik klavye alacağım, hangisi tercih edilmeli sizce? Ve ajazz da türkçe değil o nasıl çözülüyor acaba?
LiNK

Aslında çok değil 500TL civarında bir fark oluyor. İlk defa mekanik klavye alacağım, hangisi tercih edilmeli sizce? Ve ajazz da türkçe değil o nasıl çözülüyor acaba?
LiNK
Haaa burada daha ucuzmuş, ben trendyol dan baktım. Fiyat farkına değer o zaman. Türkçe mevzusu şöyle, sen klavyeyi bağladığın zaman windows onu türkçe q klavye olarak algılıyor zaten. Sadece tuşun üzerinde ki baskı farklı. Mesela enter tuşunun hemen solunda ki tuş tırnak işareti olarak gözüküyor, ama sen bastığın zaman İ olarak algılanacak. Yani tuşların yerini ezbere biliyorsan bir sorun yaşamazsın, sadece baskı ingilizce düzen.
Olurda alışamazsan türkçe q keycaps alır takarsın.

Geri