w60. istersen fun60max da bakabilirsin ama mad 60 alma.Kuru içeriği olsun switch olsun teknik özellik ve uzun ömürlülük olarak hangisi öne çıkar
W60 alsam uzun omurlu kullanirmiyin yaziliminda sıkıntı var diyolar bir xaman sonra omurluk klavyemi yaniw60. istersen fun60max da bakabilirsin ama mad 60 alma.
w60 yeni çıktı zaten sorunu olması normaldir düzeltirler Alüminyum klavye zaten kaliteli.W60 alsam uzun omurlu kullanirmiyin yaziliminda sıkıntı var diyolar bir xaman sonra omurluk klavyemi yani
Aula win 60 değil benim önerdiğim wraith w60Yani şimdi aula win 60mı alsam iyi olur ikisi arasında kaldım
Win 60 he den ucuz laBütçemi aşıyo baya
Link atarmışım benim yanlış baktım wraith win 60 baktım 2700
Ne gibi farkı var aula win 60 ve madilnos w60’dan![]()
Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Not: ''Kitsune Edition'' sınırlı sayıda üretildiğinden tekrar stoklara gelmeyecektir. Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz...wraithesports.com
onlar sert plastik bu alüminyum. bu zaten geçerli bir sebep. Mad 60 hiç alınmaz zamanında alanlar hepsi pişman.Ne gibi farkı var aula win 60 ve madilnos w60’dan