AULA WİN60 HE ÜZER Mİ?

Reaksiyon skoru
39
Merhaba, az önce trendyoldan sipariş ettim. Sizce üzer mi iptal mi etmeliyim yoksa kullanmalı mıyım? Şuan e-yooso z11 kullanıyorum.

Yetkili satıcısı Teknostore ve ₺1589 aldıysan bence sorun yok. Eğer kendi sitesinden alırım diyorsan ve pahalı aldıysan iptal edebilirsin.

2026-01-01_21-33.webp

Bu fiyata manyetik switch'in üzeceğini sanmıyorum. Sadece Max modeline göre gasketi yok diye biliyorum. O yüzden kasası sesli olur. Ama bu fiyat aralığına alacağın mekanik klavyelerde de kasaları sesli oluyor. Hatta o çok satan Redragon K617 falan switchleri yağsız oluyor, yay sesi kasa sesinden daha kötü.

Yetkili satıcısı Teknostore ve ₺1589 aldıysan bence sorun yok. Eğer kendi sitesinden alırım diyorsan ve pahalı aldıysan iptal edebilirsin.

Alıntıyı görüntüle

Bu fiyata manyetik switch'in üzeceğini sanmıyorum. Sadece Max modeline göre gasketi yok diye biliyorum. O yüzden kasası sesli olur. Ama bu fiyat aralığına alacağın mekanik klavyelerde de kasaları sesli oluyor. Hatta o çok satan Redragon K617 falan switchleri yağsız oluyor, yay sesi kasa sesinden daha kötü.
Teknostore adlı satıcıdan aldım evet. Kasasının sesli olması çok da önemli değil. Teşekkürler yorumunuz için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,224
Üyeler
187,295
Son üye
shuai
Geri