AuRGB™ Akıllı Led Şerit - Bilgisayarla Senkronize Ambiyans Aydınlatma
AuRGB™ Akıllı Led Şerit, bilgisayarınızla senkronize çalışarak etkileyici bir ambiyans aydınlatma deneyimi sunar.

hocam biraz araştırdımBunu almayi dusunuyorum fiyatida gayet uygun diger markalara gore .ama kalitelimidir sorun yasarmiyim merak ediyorum.![]()
AuRGB™ Akıllı Led Şerit - Bilgisayarla Senkronize Ambiyans Aydınlatma
AuRGB™ Akıllı Led Şerit, bilgisayarınızla senkronize çalışarak etkileyici bir ambiyans aydınlatma deneyimi sunar.aurgb.com.tr
eywhocam biraz araştırdım
devletin e-ticaret.gov.tr üzerinde kayıltı
ankarada dükkanları bulunan bir site
aynı zamanda paytr ile anlaşmalı
yani site güvenilir gönül rahatlığı ile alabilirsiniz
msi dada böyle bi yazılım bulunuyor galiba anakartımda varmı argb portlarını kullanıyorum galiba ama.Asus anakarti ve 2 argb portu bulunuyorsa bunu yapmanızı öneririm.
Öneri - Monitör Arkasına Ambilight Led Yapımı (Asus Anakart)
Merhaba arkadaşlar. Kendi monitörümde uyguladığım ambilight led sistemini anlatmak istedim. Bunun için anakartınızda en az 2 tane +5v argb girişi olması ve anakartınızın Asus olması gerekir. Çünkü Asus Creator uygulamasını kullanarak amblight özelliğini uyguluyoruz. Benim kullandığım anakart...forum.donanimarsivi.com
ya su exem shop un sattıgı urunler kaliteli geldi bana videolardan gördüğüm kadarıyla.birde temuda bi tane çok satmış güzel ürün bulamadım ben.temuda daha ucuza satıyolar zaten bunları aceleniz yoksa ordan alın bence iade vs için de hiç şartsız koşulsuz iade edersiniz beğenmediğinizde
https://share.temu.com/joTazAueUdA
msi dada böyle bi yazılım bulunuyor galiba anakartımda varmı argb portlarını kullanıyorum galiba ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya su exem shop un sattıgı urunler kaliteli geldi bana videolardan gördüğüm kadarıyla.birde temuda bi tane çok satmış güzel ürün bulamadım ben.