Neler Yeni

AutoCAD durduk yere kapanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
ALTUĞ
Kesit alırken veya çizim yaparken hata kodu vermeden direkt kapanıyor. Casper Excalibur G870 kullanıyorum. Sil yükle ve temiz kurulum yapmama rağmen çöküyor. Control Center'dan hibrit modda kullanıyorum. Nedenini anlayamadım. Umarım yardımcı olabilirsiniz.

Bilgisayarın özellikleri:
CPU: 12450H
RAM: 2x16
GPU: RTX 4060.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
MUSTAFA TAŞBENT
sürücüler güncel mi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer sürücüler güncel değilse sürücüleri güncelleyin ve eğer bios da güncel değilse bios u da güncelleyin bunlar biraz yığın geliyorsa da görev yöneticisinden görevi sonlandırıp tekrar çalıştırın

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
ALTUĞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sürücüler güncel mi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer sürücüler güncel değilse sürücüleri güncelleyin ve eğer bios da güncel değilse bios u da güncelleyin bunlar biraz yığın geliyorsa da görev yöneticisinden görevi sonlandırıp tekrar çalıştırın
Hepsi güncel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
MUSTAFA TAŞBENT
hocam dediğim gibi o zaman bios güncelleme ya da görev yöneticisi ya da olay görüntüleyicisi ile birlikte sorunun ne olduğuna bir bakın bulabilirseniz eğer sorunu düzeltebilirsiniz.

selcukhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Selçuk Han Zengin
Hocam autocad orjinalmi belki autocadde problem vardır?😂😂😂

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
noyanz12
Hazır teşhir dosyası falan koydu isen belki hatalı dosya olabilir. Çizim çok büyük ise çökme yapabilir ama öyle olduğunda genelde kurtarma yapıyor autocad

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
ALTUĞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

selcukhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Selçuk Han Zengin
Autocad'i Nvidia Denetim masasından ekran kartı ile aç seçeneği ile açmayı denediniz mi? Ram vesaire çok yeterli aslında. Depolama durumunu nasıl acaba miktarsal bakımından yüzde kaçı dolu?

Top Bottom