AutoCad, Solid ve Oyun için Laptop

jesia

80+
Reaksiyon skoru
131
Bütçe
9000
Son düzenleme:
Wolfteam oynar lol oynamaz valorant oynar tahminimce başka cs:go oynar cs 1.6 oynar

ama solid autocad ve benzeri cam cad programları kullanıcak olsun.

Siz bana iletin ben arkadaşımla paylaşayım karar onun çünkü

autocad solid cam programları için uygundur dimi hocam

autocad solid cam programları için uygundur dimi hocam
Evet işlemcisini normalde amd olsun dicektim ama program kullanacağı için birazda iş yönelikli olsun dedim aralıklı oldu hem oyun hem iş programları seve seve çalıştırır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide hp güvenilir sağlam markalardan

Sanırım bütçe konusunda biraz sıkıntı çıkıyor. İlk bıraktığım linkte ki laptop bu tür programlara yeter mi?

Evet işlemcisini normalde amd olsun dicektim ama program kullanacağı için birazda iş yönelikli olsun dedim aralıklı oldu hem oyun hem iş programları seve seve çalıştırır

Bide hp güvenilir sağlam markalardan

Son düzenleme:
Sanırım bütçe konusunda biraz sıkıntı çıkıyor. İlk bıraktığım linkte ki laptop bu tür programlara yeter mi?
Evet programları rahat çalıştırır ama oyunlardan wolfteam iyi oynar valorant 60 fps sabit belki alır bilemiyorum işlemcisi güçlü ise csgo da 60 fps sabit alır

Evet programları rahat çalıştırır ama oyunlardan wolfteam iyi oynar valorant 60 fps sabit belki alır bilemiyorum işlemcisi güçlü ise csgo da 60 fps sabit alır
Eğer bütçe problemleri varsa seninkini alsın valorant falan 60 fps alır işlemcisi fena deil

https://www.hepsiburada.com/huawei-...sayar-p-HBCV000000CC8P?magaza=AKCAN Teknoloji bu nasıl hocam.

Eğer bütçe problemleri varsa seninkini alsın valorant falan 60 fps alır işlemcisi fena deil

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,378
Üyeler
184,780
Son üye
brndrkgngr
Geri