Yok taksitlendirme seçeneği varAçma kredi kartından daha fazla faiz yiyorsun ve kesinlikle ay sonu ödemen gerekiyor
valla bro ben pisman oldum bunu acacagima kredi cekerim daha iyiYok taksitlendirme seçeneği var
Kanka diger bankalardan direkt taksitli çekebiliyosun garanti de ilk avans aciyosun mesela butun parayi toplu kullanacaksin kullaniyosun hepsini direkt borcunu taksitlendiriyosun %1.36 oranlı faizi var benim geri odemem yaklasik 5500valla bro ben pisman oldum bunu acacagima kredi cekerim daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
25k'ydı bide benimki
benim basim agridi bu avans seyinden bro kendi deneyimimi soyluyorum sonu yok bunun yaniKanka diger bankalardan direkt taksitli çekebiliyosun garanti de ilk avans aciyosun mesela butun parayi toplu kullanacaksin kullaniyosun hepsini direkt borcunu taksitlendiriyosun %1.36 oranlı faizi var benim geri odemem yaklasik 5500
Şubeye girmen gerekiyor ben telefonda halletmiştim lakin dikkatli olasın girdimi girerAlıntıyı görüntüle
Avans hesap açıyorum ama ön değerlendirme devam ediyor diyor pazartesi şubeye gitsem olur mu bu
Kesinlikle açma. Hele Garanti hiç olmaz...Alıntıyı görüntüle
Avans hesap açıyorum ama ön değerlendirme devam ediyor diyor pazartesi şubeye gitsem olur mu bu
Taksite bağlamamis miydinbenim basim agridi bu avans seyinden bro kendi deneyimimi soyluyorum sonu yok bunun yani
Ben avans hesaptan bir kere para cekecegim onda da hepsini çekip taksitlendiricem avans hesapta cekebilecegim bir miktar kalmayacak yani baska ne gibi bir sorun olabilir kiKesinlikle açma. Hele Garanti hiç olmaz...
Hesapta para varken bile bazen avans hesaptan ödeme yapıyor. Tecrübe ile sabit. GarantİBBVA uzak dur.
bir kerelik yapcaksan bisey olmayabilir. bende senin gibi dedim en fazla bi maasimi basar kapatirim dedim 1 sene oldu 2 ay once kapatabildim sonu yok abiTaksite bağlamamis miydin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben avans hesaptan bir kere para cekecegim onda da hepsini çekip taksitlendiricem avans hesapta cekebilecegim bir miktar kalmayacak yani baska ne gibi bir sorun olabilir ki
Ha tabi cekmeye devam edersem kapatamayabilirim debir kerelik yapcaksan bisey olmayabilir. bende senin gibi dedim en fazla bi maasimi basar kapatirim dedim 1 sene oldu 2 ay once kapatabildim sonu yok abi