Hmm. Anladım teşekkür ederimKendi mağazalarından bahsediyorsan evet o şekilde. 2 yıl garantiliydi diye hatırlıyorum. En iyisi demek doğru bir yorum olmaz. Ürün odaklı gitmeniz daha doğru olur. Bu markaların ürünleri genel ortalamadan iyi olsa da, tüm ürünleri en iyisi değildir genelde marka isminden ve sunduğu hizmetten para kazanır.
Ek olarak mağaza yerine kendi sitelerinden almak bazı durumlarda çok daha ucuza geliyor.
bence de.Kendi mağazalarından bahsediyorsan evet o şekilde. 2 yıl garantiliydi diye hatırlıyorum. En iyisi demek doğru bir yorum olmaz. Ürün odaklı gitmeniz daha doğru olur. Bu markaların ürünleri genel ortalamadan iyi olsa da, tüm ürünleri en iyisi değildir genelde marka isminden ve sunduğu hizmetten para kazanır.
Ek olarak mağaza yerine kendi sitelerinden almak bazı durumlarda çok daha ucuza geliyor.
resmi olup olmadığını nasıl anlicazbazı yerlerde mesela kayseri forum avmdeki puma mağazası resmi değilmiş, sadece bayilik yapıyormuş. biz bunu bilmeden aldık ayakkabının iç astarı yırtıldı kendi kendine, garantiye gönderdik kabul etmediler. kayseri forumda mağazamız yok dediler.
evet varResmilerden alın.
bence de.
Technopat hesabınız var diye biliyorum
sitelerinde vardır muhtemelen.resmi olup olmadığını nasıl anlicaz
Kendi mağazalarıysa orjinal. Seni en çok nike götürür ya.AVM'lerdeki Nike, Adidas gibi mağazalar orjinal ürün satıyor değil mi ve en az 1 2 yıl götürecek en iyi markalar nedir
Puma'nın orjinali ile replikası arasında pek bir fark olacağını zannetmiyorum. Kullandığım en kötü marka olabilir kendisi...bazı yerlerde mesela kayseri forum avmdeki puma mağazası resmi değilmiş, sadece bayilik yapıyormuş. biz bunu bilmeden aldık ayakkabının iç astarı yırtıldı kendi kendine, garantiye gönderdik kabul etmediler. kayseri forumda mağazamız yok dediler.