war20anty
80+ Bronze
Dostum polemiğe gerek yok istediğini yapabilirsin ama siyasetçi değil CB haberin olsun .Profiline siyasetçi koyanları takmıyorum.
Dostum polemiğe gerek yok istediğini yapabilirsin ama siyasetçi değil CB haberin olsun .Profiline siyasetçi koyanları takmıyorum.
Bir cumhurbaşkanı bir partiye liderlik yapmaz.Dostum polemiğe gerek yok istediğini yapabilirsin ama siyasetçi değil CB haberin olsun .
BRUHHayali Turan olan Enver Paşa gibi. Maalesef çok zor bu dediğin keşke olsa.
Hayırdır sıkıntın ne senin?Profiline siyasetçi koyanları takmıyorum.
BRUH
Turan o senelerde mantıklıydı bu arada
Enver Paşaya yapılan propaganda kimseye yapılmadı , İttihat ve Terakki olmasa mis gibi çar.
Profil fotoğrafı engel sebebi bu arada
BWOAH.Hayırdır sıkıntın ne senin?
Alıntıyı görüntüle
Evet dün akşam avrupa süper ligi kuruldu ve büyük ihtimal ucl tarihe karıştı sizce bu kötü mü oldu?
orada sadece avrupa nın önde gelen kulüpleri olucak bu kulüpler şunlar
Arsenal-Manchester United-Chelsea-Liverpool-Manchester City-Tottenham Hotspur-Milan-Inter-Juventus-Atletico Madrid-Barcelona-Real Madrid şuan 13 kulüp var buna +3 kulüp daha seçilecek ve bu 15 kulüp kemik gibi olacak her karşılaşmada olacak diğer 5 kulüp ise sonrdan her sene değişicek ve toplam 20 takımdan oluşacak
Şuanlık türkiyeden bir takım yok ama real Madrid ve barcelonanın fenerbahçe ve galatasarayı davet ettiği söyleniyor.
Ayrıca bu organizasyonu onaylayan kulüpler fifayla arası bayağı bozuldu. Çok büyük ceza onları bekliyor.
Mesela milli takıma oyuncu gönderememek(merih ozan kabak hakan falan gelemeyecek yani) , kendi liginden çekilmek eğer çekilmezse amatör lige düşecek gibi gibi daha birçok ceza var.
bu organizasyona katılan kulüplere çok yüksek miktarda para gelicekmiş sanırım 250 m euro gibi bi rakam bu rakam fb ve gs için çok büyük
Olaydan haberiniz yoksa şuraya bakabilirsiniz : https://www.hurriyet.com.tr/sporare...gi-resmen-aciklandi-ve-savas-basladi-41791656
Olan kötü takımlara olacak zaten.Bizim demirsporu çıkartak da sonra düşünürüz.
Şaka bir yana bence pek de iyi olmayacak gibi.