Jaja50
80+ Silver
E iyi Trabzon şampiyon olur ezİstanbul takımları birleşme kararı verip girmeli bence. Zaten bu iş olduysa futbol bitti demektir.
E iyi Trabzon şampiyon olur ezİstanbul takımları birleşme kararı verip girmeli bence. Zaten bu iş olduysa futbol bitti demektir.
Ha iyi bariO da dalga geçiyor zaten
İstanbul United Şampiyon OlurE iyi Trabzon şampiyon olur ez
Ben beğendim , bu 3 takımın bütçesi birleşirse cidden güzel oynayabilir , Başakşehir dahil olursa bide üfffKötü değil ha.
Beğenmiştim, geri çektim.Ha iyi bari
Mesaj otomatik birleştirildi:
İstanbul United Şampiyon Olur
Trabzonspor : La bi tur verin de bizim müzede dursun la
Ünal diye biri böyle bir sistem istiyordu. Aziz Yıldırım da tahmin etmişti böyle bir şey olacağını.Bunu çok önceden 2013te biri söylemiş bu arada Bir teknik direktördü sanırım
kanka daha birsürü takım var adamlar zaten düşük seviyedeki takımlardan uzak durmak içi yapıyorlar o yüzden davetli olıyorlar daha porto benfica leicester everton falan var valencia sevilla falan var ancak belki o 5li her sene değişen kulüplere dahil olarak girerlerGalatasaray kurucu takım olma ihtimali var. Bayern ve PSG reddettikten sonra ihtimal var.
La oğlum hakan var milanda oda gruba dahil milli takıma gelemiyormuBen beğendim , bu 3 takımın bütçesi birleşirse cidden güzel oynayabilir , Başakşehir dahil olursa bide üfff
FIFA kurulu düzeni bozulacak parası gidecek diye ağlıyor , lisans gibi bir şey vardır illaki o bitince bu lige gelir biten takımların. Bunu çok önceden 2013te biri söylemiş bu arada Bir teknik direktördü sanırım
Ne Yalan Söyliyim ,Beğenmiştim, geri çektim.
ISTANBUL takımları birleşecek , Manchester United gibiLa oğlum hakan var milanda oda gruba dahil milli takıma gelemiyormu
Öyle bir şey olabilir mi la ?ISTANBUL takımları birleşecek , Manchester United gibi