O zaman ile bu zaman bir mi?Zamanında Real'i de Juve'yi de yenmişti GS.
Neden bir daha olmasın?
Onları da yenmişliğimiz var.Galatasaraylıyım ama güldüm.
Barça , Real , Juventus var kendine gel.
O zaman Prime Burak Yılmaz , Drogba , Sneijder vardıZamanında Real'i de Juve'yi de yenmişti GS.
Neden bir daha olmasın?
Buna ne diyeyim bilemiyorum doğru lanO zaman ile bu zaman bir mi?
evet zaten medyada davetli olarak fb ve gs leicester gibi adaylar varöış birkaç takımın arasından seçilecek o kalanson 3 kulüp ama leicester falan varken zor yaFenerbahçe ve Galatasaray anca kurucu olarak katılabilir davetli olarak giderlerse performansa göre 2 takımın da girememe ihtimali artar senelere göre.
UEFA men ediyor çok riskli. Eğer 1 Türk takımı katılacaksa bile kurucu olarak katılmalı 4.5 milyar para veriliyormuş.
Eğer Fenerbahçe davet edilirse Ali Koç bu fırsatı değerlendirmeli fakat kurucu olarak değerlendirmeli.
D-dostum bunları biliyorum.Onları da yenmişliğimiz var.
Özellikle Real iyi tanır bizi.
galatasaraylı olarak şunu diyorumGalatasaray'ı orada şampiyon olarak görmek mi? Var bir hayalimiz.
Türk takımı olsun da kim olursa olsun, sonuna kadar destek.
galatasaray o organizasyona katılırsa süper lig ve uefadan ban yerGalatasaray'ı orada şampiyon olarak görmek mi? Var bir hayalimiz.
Türk takımı olsun da kim olursa olsun, sonuna kadar destek.
Bence Çok iyi olduBence çok kötü oldu. Kendi liglerinden ve UEFA şampiyonalarından men edilecekler, takımlardaki futbolcular milli takımlarına gidemeyecek vs. Bütün düzeni bozdu, umarım iptal olur bu olay.