gbaleft
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 30,759
La tatlı olur o zaman yabma.Pudra Şekeri de Katayım Mı ?
![]()
La tatlı olur o zaman yabma.Pudra Şekeri de Katayım Mı ?
![]()
Ee Test Kitleri pahalı çünküTamam ama neden?![]()
İyide Ben okula gidiyorum o nolacak ?Batı bizi kıskanıyor o zaman lebaleb e devamŞaka bir yana daha dikkatli olmamız gerekiyor gereksiz dışarı çıkmalardan kaçınmak lazım. Şahsen ben cumartesi serbest olmasına rağmen yasak gibi hiç dışarı çıkmadım.
Çok da iyi olmayan bir ekonomiye sahibiz zaten.Ee Test Kitleri pahalı çünkü
Devlet de Testleri ücretsiz yaptığı için herkese dağıtmıyor
Sonra Mazallah ekonomi çöker fln filan.
Aşılamanın Kime Yapıldığı da bilinmiyor kiÇok da iyi olmayan bir ekonomiye sahibiz zaten.
Daha adam akıllı aşılama yapılmadı.![]()
Çok Tatlı olunca burundan çekiliyor muydu ?La tatlı olur o zaman yabma.
Kardeşim ben okul konusunu da doğru bulmuyorum. Evden devam edebilirdi okullar, şuanda daha küçük yaşlarada bulaştığı ve çocuklara tedavi anlamında pek bir şey yapılamadığı yazılıyor. Şahsen bende hergün işe gidiyorum. Dikkat etmemiz gerek kendimize.Ee Test Kitleri pahalı çünkü
Devlet de Testleri ücretsiz yaptığı için herkese dağıtmıyor
Sonra Mazallah ekonomi çöker fln filan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İyide Ben okula gidiyorum o nolacak ?
Gereksiz çıkma diye bir şey yapamıyoruz zaten![]()
Yani hocam Dikkat edebilme gibi bir lüksümüz yok kiKardeşim ben okul konusunu da doğru bulmuyorum. Evden devam edebilirdi okullar, şuanda daha küçük yaşlarada bulaştığı ve çocuklara tedavi anlamında pek bir şey yapılamadığı yazılıyor. Şahsen bende hergün işe gidiyorum. Dikkat etmemiz gerek kendimize.
Ama çamaşırının içinde olması lazım yoksa etki etmezGül suyu değil la yanlış biliyorsun, kendini süte yatırman lazım.![]()
Bizim il kırmızı hala kapatmıyorlar geç turuncuyuBizim il turuncu oldu ama valilik kapatmıyor okulları