LahmatsuDcr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,595
37.000 vaka hm her biri 20 kişiye temas emiş olsa 37.000*20=740.000 ediyor vakalar baya artacak sonumuz iyi değilEvet Arkadaşlar 30.03.2021 İtibariyle 37.000 Vaka Tespit Edilmiş
Bu Sonuçla Avrupa'da Birinciyiz.
Bize En Yakın Devlet 30.000 ile Fransa
Ne Düşünüyorsunuz ?
O Sınav olsun , okullar açılsın diyen arkadaşları konunun altına bekliyorum bakalım ne diyecekler ?
1. olduk daha ne istiyonuz ? Niye heryeri açıp miting yaparsanki bunları yaparsan sonuçları böyle olur ampül şaşırtmıyorEvet Arkadaşlar 30.03.2021 İtibariyle 37.000 Vaka Tespit Edilmiş
Ne Düşünüyorsunuz ?
O Sınav olsun , okullar açılsın diyen arkadaşları konunun altına bekliyorum bakalım ne diyecekler ?
iyi olduğumuz yönlerde var en çok gazeteci mahkumu olan ülkeyizYa zaten her yönden kötü bir ülkeyiz oyüzden sorun yok.
Sınavlar Ülke tamamen ölene kadar yapılacakEvet Arkadaşlar 30.03.2021 İtibariyle 37.000 Vaka Tespit Edilmiş
Ne Düşünüyorsunuz ?
çarpıldım la su boğazımda kaldıiyi olduğumuz yönlerde var en çok gazeteci mahkumu olan ülkeyiz![]()
Hocam ben yurtdışında yaşamak istiyorum siz ?iyi olduğumuz yönlerde var en çok gazeteci mahkumu olan ülkeyiz![]()
ülkede kalmayı düşünüyorum belki azerbaycana giderimho
Hocam ben yurtdışında yaşamak istiyorum siz ?
Ben yurtdışı kesinlikle.ülkede kalmayı düşünüyorum belki azerbaycana giderim
tr deki gençleri yarısıdan fazlası öyleho
Hocam ben yurtdışında yaşamak istiyorum siz ?
10 gençten 6'sı gitmek istiyormuştr deki gençleri yarısıdan fazlası öyle
Gençdeğil çocuklarda böyle ben 12 yaşındayımtr deki gençleri yarısıdan fazlası öyle