Açtırın hocam en basit yolu coin çünkü ve kesintisiz.hocam cash olarak tutmanın yolu yok mu? çünkü gönderilecek kişinin coin cüzdanı yok
wise vardı yanlış hatırlamıyorsam ama o da illaki kesinti alıyordur. Ama western union kadar almaz diye düşünüyorum.18 yaş altı soğuk cüzdan açılmıyor kanka, paypal gibi ortak kullanılan bir kart yok mudur bildiğiniz
Bu aralar epey reklamı olan bir banka vardı. Adını unuttum. Bulabilirsem adını atıcam. Ona bakılabilir.avrupadan tr ye kesinti olmadan euro nasıl gönderebilirim? ne önerirsiniz
Araba ile yolda geçerken büyük reklam panolarında görmüştüm. Bir de televizyonda denk geldim buna. Bunu bir araştır bakalım.kral çok sağol bi uptionu araştırayım adamsın
wise ile avrupadan tr ye euro gönderilmiyormuş hocam, sadece tr den avrupaya türk lirası gönderebiliyormuşsun euro bazındanen az komısyonlusu wise
hocam şimdi araştırdım uptionu ve neredeyse kesinti yapmıyor denilebilir, 10k euroda sadece 1 euro kesiyor, hızlı gönderim seçeneği ise 3.25 euro kesiyor. bunu kullanmaya karar verdir eyvallah, hem fiziksel kartı da var paypal gibi kullanışlıya benziyorAraba ile yolda geçerken büyük reklam panolarında görmüştüm. Bir de televizyonda denk geldim buna. Bunu bir araştır bakalım.