GirayHan 80+ Platinum Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 10,318 4 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 AirLife yazmış: Birkaç marka arasında gidip geliyordum. Arkadaşta önermişti AVVA'yı. Fiyatı da uygun denk gelince yapıştırdım geçtim. Teşekkürler. Devamı için tıklayın... Güle güle kullanın hocam.
AirLife yazmış: Birkaç marka arasında gidip geliyordum. Arkadaşta önermişti AVVA'yı. Fiyatı da uygun denk gelince yapıştırdım geçtim. Teşekkürler. Devamı için tıklayın... Güle güle kullanın hocam.
A AirLife 80+ Silver Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 2,894 Dahası Reaksiyon skoru 1,287 İsim Yunus Şahin 4 Haziran 2024 #15 GirayHan yazmış: Güle güle kullanın hocam. Devamı için tıklayın... Polo konunuzu da gördüm. Fiyat onun daha pahalı olduğun için AVVA tercih ettim. Teşekkürler.
GirayHan yazmış: Güle güle kullanın hocam. Devamı için tıklayın... Polo konunuzu da gördüm. Fiyat onun daha pahalı olduğun için AVVA tercih ettim. Teşekkürler.
GirayHan 80+ Platinum Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 10,318 4 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 AirLife yazmış: Polo konunuzu da gördüm. Fiyat onun daha pahalı olduğun için AVVA tercih ettim. Teşekkürler. Devamı için tıklayın... polo, pierre cardin ve avva iyidir hocam aşağı yukarı aynı. güle güle kullanın.
AirLife yazmış: Polo konunuzu da gördüm. Fiyat onun daha pahalı olduğun için AVVA tercih ettim. Teşekkürler. Devamı için tıklayın... polo, pierre cardin ve avva iyidir hocam aşağı yukarı aynı. güle güle kullanın.
A AirLife 80+ Silver Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 2,894 Dahası Reaksiyon skoru 1,287 İsim Yunus Şahin 5 Haziran 2024 #17 GirayHan yazmış: polo, pierre cardin ve avva iyidir hocam aşağı yukarı aynı. güle güle kullanın. Devamı için tıklayın... Aslında markalara çok takılmam. Benim için yıkamada çekmemesi, solmaması yeterli. Her gün aynı tişörtü giymiyoruz sonuçta.
GirayHan yazmış: polo, pierre cardin ve avva iyidir hocam aşağı yukarı aynı. güle güle kullanın. Devamı için tıklayın... Aslında markalara çok takılmam. Benim için yıkamada çekmemesi, solmaması yeterli. Her gün aynı tişörtü giymiyoruz sonuçta.