Neler Yeni

🔥İndirim AWOX 50 İNCH 4K TV 9.250 LİRA

A_TURAN_A

80+ Bronze
1 AY ÖNCE ALDIM KART PUANIYLA BİRLİKE 9.150 LİRAYA GELİYOR VE 4 TAKSİT AVANTAJI DA VAR.

KÖTÜ YANI 2 TANE VAR . BİRİNCİ OLARAK HOPARLÖRÜNE EKOLAYZER AYARI YAPMANIZ LAZIM SESİ GÜZEL OLUYOR. İKİNCİ OLARAK GOOGLE TV DEĞİL İÇİNDE NETFLİX-AMAZON PRİME- DİSNEYPLUS VAR. TABİİ GAİN EXXEN GİBİ UYGULAMALAR YÜKLENEMİYOR. UYGUN FİYATLI 4 K TV OLSUN GOOGLE TV GEREKİRSE DE İLERİDE TV STİCK ALIRIM ÖYLE KULLANIRIM DİYENE ÖNERİRİM.
LİNK
1741803789161.png

Son düzenleme:

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,842
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
1 AY ÖNCE ALDIM KART PUANIYLA BİRLİKE 9.200 LİRAYA GELİYOR VE 4 TAKSİT AVANTAJI DA VAR.

KÖTÜ YANI 2 TANE VAR . BİRİNCİ OLARAK HOPARLÖRÜNE EKOLAYZER AYARI YAPMANIZ LAZIM SESİ GÜZEL OLUYOR. İKİNCİ OLARAK GOOGLE TV DEĞİL İÇİNDE NETFLİX-AMAZON PRİME- DİSNEYPLUS VAR. TABİİ GAİN EXXEN GİBİ UYGULAMALAR YÜKLENEMİYOR. UYGUN FİYATLI 4 K TV OLSUNGOOGLE TV GEREKİRSE DE İLERİDE TV STİCK ALIRIM ÖYLE KULLANIRIM DİYENE ÖNERİRİM.
Alıntıyı görüntüle
Reis büyük harf kullanmazsan güzel olur ve bağlantı atabilir misin?

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
1 AY ÖNCE ALDIM KART PUANIYLA BİRLİKE 9.200 LİRAYA GELİYOR VE 4 TAKSİT AVANTAJI DA VAR.

KÖTÜ YANI 2 TANE VAR . BİRİNCİ OLARAK HOPARLÖRÜNE EKOLAYZER AYARI YAPMANIZ LAZIM SESİ GÜZEL OLUYOR. İKİNCİ OLARAK GOOGLE TV DEĞİL İÇİNDE NETFLİX-AMAZON PRİME- DİSNEYPLUS VAR. TABİİ GAİN EXXEN GİBİ UYGULAMALAR YÜKLENEMİYOR. UYGUN FİYATLI 4 K TV OLSUNGOOGLE TV GEREKİRSE DE İLERİDE TV STİCK ALIRIM ÖYLE KULLANIRIM DİYENE ÖNERİRİM.
Alıntıyı görüntüle
Cihaz lisanssız diye biliyorum doğru mudur?

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
Lisans ne işe yarıyor?
4k çözünürlükte izlemek için Google lisansı lazım çoğu uygulamada sıkıntı veriyor. Çoğu cihaz lisan var gözüküyor ama Google l1 ve l3 lisanslarının arasında çözünürlük farkı vardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

netflix amazon prime gibi uygulamalar da görüntü kalitesi çamur gibi oluyor lisansız olursa. Ama bu cihazın lisansı var full kalitede izliyorum.
AIDA64 ile özelliklerinin görselini atabilir misiniz hocam rica etsem

A_TURAN_A

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4k çözünürlükte izlemek için Google lisansı lazım çoğu uygulamada sıkıntı veriyor. Çoğu cihaz lisan var gözüküyor ama Google l1 ve l3 lisanslarının arasında çözünürlük farkı vardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

AIDA64 ile özelliklerinin görselini atabilir misiniz hocam rica etsem
AIDA64 bunu yükleyemiyorum maalesef uygulama marketinde yok :( kendi içinde de özelliklerinin yazdığı bir kısım yok maalesef :(

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
Hocam AIDA64 ü apk olarak yükleyebiliyor sunuz diye biliyorum olmadı öyle denersiniz öğreniriz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,547
Üyeler
171,939
Son üye
neon hacks
Top Bottom