3500 iyide marka bilemedim. o ısılarda sağlıksızfiyat 3500 tl mini sistemimde kullanacağım
i3 10100f ile
yükte 84-86 dereceleri görüyormuş sadece cs2 ve forza horizon 5 oynayacağım
ne düşünüyorsunuz sizce alınır mı?
fiyatı iyi ancak yanlış hatırlamıyorsam bi ara mobil gpuya sahip olduğu düşmüştü iyi araştırınfiyat 3500 tl mini sistemimde kullanacağım
i3 10100f ile
yükte 84-86 dereceleri görüyormuş sadece cs2 ve forza horizon 5 oynayacağım
ne düşünüyorsunuz sizce alınır mı?
gpu z bilgileri isteyinfiyatı iyi ancak yanlış hatırlamıyorsam bi ara mobil gpuya sahip olduğu düşmüştü iyi araştırın
ve kart biraz fazla sıcak çalışıyorfiyatı iyi ancak yanlış hatırlamıyorsam bi ara mobil gpuya sahip olduğu düşmüştü iyi araştırın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gpu z bilgileri isteyin
Evet mobil gpu var 2060 dan bir tık perofrmanslıfiyatı iyi ancak yanlış hatırlamıyorsam bi ara mobil gpuya sahip olduğu düşmüştü iyi araştırın
gpu z bilgileri isteyin
ve kart biraz fazla sıcak çalışıyor
Alıcam gibi o hocam o paralara 1660 süper var2070m o kart tek görüntü çıkışının olması ve modlu driver istemesi belli ediyor zaten
Yine alınır da 3500 verilir mi? Ben vermem
üzerine biraz daha para koyup bence standar bir kart al mobil 2070 almaEvet mobil gpu var 2060 dan bir tık perofrmanslı
Alıcam gibi o hocam o paralara 1660 süper var
2070 değil yerine 2060 veya 2060'a eş değer bir kart almanYaklaşık 2 katı sarı sitede
hmm anladım ancak mobil 2070 ile aralarında büyük performans farkı var5.5 6 k falan oda acayip uçmuş fiyatlar ikinci elde