Mauro İcardi
80+ Bronze
Beklentim iyice yükseliyor abiii
B450m-k 2 bence 1 değil yalnız 2Beyler güncelleme;
Çok araştırdım asus'un kutu tasarımlarını filan.
Alıntıyı görüntüle
Abdullah abinin yayınlamış olduğu görselde böyle bir kutu var.
B450m-k ve B450m-a'ya baktığımızda bizi orada yazılar karşılıyor.
A320-K'da aynı şekil.Alıntıyı görüntüle
Fakat arkadaki o yeri gösteren anakartların hepsi 500 serisi örneğin.
A520-k + B550-K
Fakat bunların hiç biri tıpatıp aynı değil örnek;
İlk gördüğünüzde aynı sanıyorsunuz fakat yukardaki abdullah abinin attığı görsele bakarsanız 1. Kısımda USB çıkışları filan gösterilmişken bunda Gaming Audio var Yani A520-k ve B550-K'yı eledik.
Alıntıyı görüntüle
Geriye 500 Serisinden Prime serisine ait ve mavi kutu tasarımına sahip olan bir anakart kalıyor.
B550m - A
Bunun kutusunun arka tarafındaki fotoğrafları hiçbir kaynaktan bulamadım fakat B550-A olcağına emin gibi birşeyim.
Parça içeriklerine baktığımda İncehesap'tan toplancak bir sistem gibi duruyor.
Adam işi çözdü ustabu videoya göre karşılaştırma yaparsınız
SYSTEM SPECS CPU: Ryzen 5 3600 - 6C/12T @ 4.2GHz CPU Cooler: Wraith Prism RGB GPU: ASUS ROG Strix GTX 1660 Super Advanced 6GB (Stock) - https://amzn.to/2DrwukF RAM: G.SKILL Trident Z Royal - 16GB (2 x 8GB) 3600MHz CL14 MOBO: MSI B450 TOMAHAWK - 1.0.0.4 Patch B OS: Windows 10 Pro Version 1909 AMD Chipset Drivers: 2.01.15.2138 Nvidia Driver: 442.59 PC özellikleri. Bu sistem en düşük 84 fps alıyor 1080 p high ve 118 lere çıkıyor genelde 100 civarı değeri.
olmaz abi.Abi 4500 TL bütçem var abi.
Monitör de olsun abi.
RAM 16 GB olsun abi.
Ekran kartı RTX 2060 olsun abi.
İşlemci 10400F veya 3600 olsa iyi olur abi.
K II' olabilir fakat kutu içeriği hiç biryerde yok.B450m-k 2 bence 1 değil yalnız 2
2. De bios flashback felan da var
Yok hocam ya bunun ile karşılaştırma yapalım diye attım bu sistem baya iyi game garajda 5.2k fiyata 1660 ti ryzen 3 3100 16 ramli sistem alınabiliyor şuan ondan iyi çıkaracağını düşünüyorum fiyat olarakAdam işi çözdü usta![]()
![]()
sana 4000 TL'den sararız öyle bir sistemi.Abi 4500 TL bütçem var abi.
Monitör de olsun abi.
RAM 16 GB olsun abi.
Ekran kartı RTX 2060 olsun abi.
İşlemci 10400F veya 3600 olsa iyi olur abi.
4000 Fazla kasada rampage var donanım arşivi kazık.sana 4000 TL'den sararız öyle bir sistemi.
Kesinlikle katılıyorum. Yılsonu indirimleri var, başlayacak yakında. Senin takipçilerin başkalarından almıyor zaten. Bence fiyat aralığını söylemeli. Ben dahil çoğu kişi bekleyecek ve umduğu gibi çıkmaz ise belki alamayacak. Üstüne indirimlerden de faydalanamayacak.Abi ben yaşamış biri olarak şunu söylemek istiyorum sistem topladığın zaman fiyat aralığını söylemen bence çok iyi olur tabi ki belirli bir fiyat veremezsin yüksek ihtimal ama en azından bir fiyat aralığı ver ki bütçesi kısık olanlar beklemesin alışverişini yapsın ben de aynısını yaşadım bilgisayarımı alırken senin çıkartacağın sistemin fiyatını bilmiyordum bekledim bekledim bekledim en sonunda sen sistemi çıkartmadığın için farklı bir sistem satın aldım çünkü forumda sistemin fiyatının yüksek olacağını söylemişlerdi tahminen ve benim bütçeme uygun çıktı ama ben çoktan sistemi satın almıştım bence bir fiyat aralığını söylemelisin tabi karar yine sana kalmış sen benden iyi bilirsin tabi
aslında fiyatı söylese az çok sistemde ortaya çıkar malesef.Kesinlikle katılıyorum. Yılsonu indirimleri var, başlayacak yakında. Senin takipçilerin başkalarından almıyor zaten. Bence fiyat aralığını söylemeli. Ben dahil çoğu kişi bekleyecek ve umduğu gibi çıkmaz ise belki alamayacak. Üstüne indirimlerden de faydalanamayacak.
Orası da doğru. Yukarı tükürse bıyık, aşağı tükürse sakal mevzusu. Ama aynı fiyat aralığında bir çok sistem toplanabiliyor. Ya da @Abdullah Hacıgül çok iyi sistemleri çok iyi fiyatlara toplayabiliyor. Atıyorum 8k diyecek, biz rtz2060 super ile topladı diye düşünürken belki 3060ti çıkarır piyasaya belli olmazaslında fiyatı söylese az çok sistemde ortaya çıkar malesef.