Kadir_1987
80+ Silver
112 !!!hocam adam ayağa kalkamıyorum diyor doktora nasıl gitsin !!!
112 !!!hocam adam ayağa kalkamıyorum diyor doktora nasıl gitsin !!!
çok fazlaymış gerçi ben 5 set 25 defa yapıyorum ama bir sıkıntım yok3x50 de ben yaptım bir şey olmaz dayanırız diye, açmasız germesiz açma germe kesinlikle lazımmış.
Biraz insancıl olmak lazım beyler ilk defa bu kadar ağırlıkla ilk defa böyle cühelalık yaptım.
Başta her şey iyi gidiyordu ama ya :d
Teğmen: aaaa alo 112 mi112 !!!
En doğrusu.çok fazlaymış gerçi ben 5 set 25 defa yapıyorum ama bir sıkıntım yok
vay canına baya yapmışsın 50 squat mı bir kez daha hayran kaldimçok zorlamışsın bende bir keresinde gaza gelip 50 squat yapmıştım ve ertesi gün bırak ayağa kalkmayı oturamıyordum
Hocam siz kaç kilo kaç squat yapıyorsunuzvay canına baya yapmışsın 50 squat mı bir kez daha hayran kaldim
Birkaç Doktor Yada Sağlık sektörüyle bağlantılı arkadaşlarımız var, Genede peşin hüküm vermeSöyleyecek cümle bulamıyorum !!!
Millet sağlığını forum da arıyor !!!
Daha neler göreceğiz kim bilir !!!
Millet de doktor edaları ile fikir veriyor !!!
Ve karşı taraf da ciddiye alıp dinliyor ve en önemlisi uyguluyor !!!
Zorlama yat bir şey yapma annen zeytinyagi şurup masaj yapsın kaslar kendini toplasın sonra egzersiz yap acilsinGençlik bir bacak antremanı yaptım, ağırlıklar ile ilk günüm ağırlıklar da ağır, ayağa kalkamıyorum sol bacak da yukarı da ki eklem tutuldu ağrıyor, 3x25 high kness attıktan sonra (antreman sonu) böyle oldu
Sakatlandık mı acaba ne yapalım?
Geçti ilk gün değil aşırı ağır ve op ilk gündü.spor sonrası ilk gün oluyor öyle bende de olmuştu 1 gün yataktan kalkamadım elimi bile kaldıramıyordum, geçer
ağırlıklı squat yapmıyorum bacak antrenmanina baslamak icin ısınma olarak 150 squat yapiyorumHocam siz kaç kilo kaç squat yapıyorsunuz