Neler Yeni

Ayağım alçıda ama hiç ağrımıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cristiano ronaldo
Merhaba çarşamba günü sabah az ayağım ağrıyor diye hastaneye gittim morartı ve şişlik yoktu sadece biraz ağrıyordu doktor çatlak var dedi alçıya alamasak olurmu zaten çok ağrımıyor dedim alçıya almasak olmaz dedi 4 gündür alçıda ama üstüne basıp yürüyebiliyorhm hiç ağrısı yok sıfır yararlan ayağımı kıpırdatabiliyorum hiç ağrımıyor sizce bu normal mi cevap verirseniz sevinirim

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Mert ash
doktoru dinle kanka ayağını kullanma üstüne basma ağrı yok diye çatlak gitmiş olmuyor daha da kötü olmasın

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,718
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Merhaba çarşamba günü sabah az ayağım ağrıyor diye hastaneye gittim morartı ve şişlik yoktu sadece biraz ağrıyordu doktor çatlak var dedi alçıya alamasak olurmu zaten çok ağrımıyor dedim alçıya almasak olmaz dedi 4 gündür alçıda ama üstüne basıp yürüyebiliyorhm hiç ağrısı yok sıfır yararlan ayağımı kıpırdatabiliyorum hiç ağrımıyor sizce bu normal mi cevap verirseniz sevinirim
banada küçükken iyileşmemiş çıkarmayın alçıyı demişlerdi şuan 135 derece açılabilen 2.5 tur saga sola dönebilen orta kemiği hareket ettirebilen mutant bi direseğim var

Top Bottom