Ayağım alçıda ama hiç ağrımıyor

Reaksiyon skoru
13
Merhaba çarşamba günü sabah az ayağım ağrıyor diye hastaneye gittim morartı ve şişlik yoktu sadece biraz ağrıyordu doktor çatlak var dedi alçıya alamasak olurmu zaten çok ağrımıyor dedim alçıya almasak olmaz dedi 4 gündür alçıda ama üstüne basıp yürüyebiliyorhm hiç ağrısı yok sıfır yararlan ayağımı kıpırdatabiliyorum hiç ağrımıyor sizce bu normal mi cevap verirseniz sevinirim

doktoru dinle kanka ayağını kullanma üstüne basma ağrı yok diye çatlak gitmiş olmuyor daha da kötü olmasın

Merhaba çarşamba günü sabah az ayağım ağrıyor diye hastaneye gittim morartı ve şişlik yoktu sadece biraz ağrıyordu doktor çatlak var dedi alçıya alamasak olurmu zaten çok ağrımıyor dedim alçıya almasak olmaz dedi 4 gündür alçıda ama üstüne basıp yürüyebiliyorhm hiç ağrısı yok sıfır yararlan ayağımı kıpırdatabiliyorum hiç ağrımıyor sizce bu normal mi cevap verirseniz sevinirim
banada küçükken iyileşmemiş çıkarmayın alçıyı demişlerdi şuan 135 derece açılabilen 2.5 tur saga sola dönebilen orta kemiği hareket ettirebilen mutant bi direseğim var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,935
Üyeler
183,921
Son üye
doganylmm
Geri