Neler Yeni

Ayak tırnağım kırıldı 😱

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar kışın botum ayağımı sıkıyordu ve tırnağımi Morartti uzun süredir hala morarik ama dün gece basketbol oynamaya gittim ve biraz koştum normalde hep koşuyorum ama dün eve geldiğimde elimi ayağımı yıkarken baktım tırnağın yarisi kökün biraz üstünden kırılmış oynuyor du ne yapmalıyım doktora gitmekten korkuyorum(tırnak için)
Musa kardeşim doktora gitmende fayda var

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Arkadaşlar kışın botum ayağımı sıkıyordu ve tırnağımi Morartti uzun süredir hala morarik ama dün gece basketbol oynamaya gittim ve biraz koştum normalde hep koşuyorum ama dün eve geldiğimde elimi ayağımı yıkarken baktım tırnağın yarisi kökün biraz üstünden kırılmış oynuyor du ne yapmalıyım doktora gitmekten korkuyorum(tırnak için)
Yenisi cıkıyor ama biraz uzun bir süreç 4 5 ay alır. Bendede olmuştu oradan biliyorum.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Çok derinden kırılmış doktora gitsen iyi olur

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Doktora git yara felan varsa pansuman yapar yenisi'de hemen çıkıyor endişeye gerek yok.(ama galiba o tırnağın çekilmesi lazım ıyy içim bir garip oldu)

Merve

80+ Bronze
Doktora git yara felan varsa pansuman yapar yenisi'de hemen çıkıyor endişeye gerek yok.(ama galiba o tırnağın çekilmesi lazım ıyy içim bir garip oldu)
Kimsenin başına gelmez inşallah dikkatli olun sizde :(

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Valla birazda koku var tirnagimda yeni kokmaya başladı çok değişik ama tırnak batması falan yok sadece kırıldı son hali şu
Mesaj otomatik birleştirildi:

🥺
Kesinlikle doktora git, o tırnağı çeksinler yoksa çok daha büyük sorunlar olur.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,521
Üyeler
164,858
Son üye