Neler Yeni

Ayakkabı alabileceğim site önerileri

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
arkana güvenme be olm yaparız ederiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

500 liraya orjinal olabilir mi sence inaniosan enayisindir cakmayi vermisler

14 yasindayim ayrica
Kanka Forumda Kim Arkamda Olacak :D

Sadece Büyüklerine Saygılı Ol Arkadaş Ortamların Benzemez Bu Forum Senin Millete Enayi Felan Diyemen Haddini Bil Ayrıca Bana Önceki Konudada Artislik Yaptın Yaşın Küçük Konuşma Boş Boş Alırım Ederim Felan Diyorsun 14 Yaşında Kimsin Sen Beni Alacan Cs De Keleş Olcakmış Kulaklıksız Hemde Aynen Paşam Gel Vs Bakam Bi Çok Güveniyorsan Kendine

Son düzenleme:
Kanka Forumda Kim Arkamda Olacak :D

Sadece Büyüklerine Saygılı Ol Arkadaş Ortamların Benzemez Bu Forum Senin Millete Enayi Felan Diyemen Haddini Bil Ayrıca Bana Önceki Konudada Artislik Yaptın Yaşın Küçük Konuşma Boş Boş Alırım Ederim Felan Diyorsun 14 Yaşında Kimsin Sen Beni Alacan Cs De Keleş Olcakmış Kulaklıksız Hemde Aynen Paşam Gel Vs Bakam Bi Çok Güveniyorsan Kendine
abi nie kizin hemen alla alla

bi icerlemis gibisin eruhlu

abi sizin o ayakkabilar bixzim buradan da gecir ordan bilim ondan dedim enayi üzülme

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
abi nie kizin hemen alla alla

bi icerlemis gibisin eruhlu

abi sizin o ayakkabilar bixzim buradan da gecir ordan bilim ondan dedim enayi üzülme
? hala enayi diyorsun sıkıtnın mı var kardeşim hasta mısın ? ban yedirtecen illa kendine forumdan bak beni sinirlendirme haddini bil

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
? hala enayi diyorsun sıkıtnın mı var kardeşim hasta mısın ? ban yedirtecen illa kendine forumdan bak beni sinirlendirme haddini bil
boşver kardeşim sen bozma ağzını

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
boşver kardeşim sen bozma ağzını
14 Yaşında Toplanmış Veledler Hocam Bana Enayi Felan Diyor Şunları Banlamayanda Suç Ne İşi Var Çocuğun Forumda Profilden Mesajlara Bakıyorum Yararı Bile Yok Foruma Full Agresif Kaba Boş Yazı Dolu

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
14 Yaşında Toplanmış Veledler Hocam Bana Enayi Felan Diyor Şunları Banlamayanda Suç Ne İşi Var Çocuğun Forumda Profilden Mesajlara Bakıyorum Yararı Bile Yok Foruma Full Agresif Kaba Boş Yazı Dolu
Burası zaten ban yiyenlerin yeri gibi hocam technopattaki allahsızlar 6 ay ban attı lol. sebepte recep baltaşla dalga geçmek yani büyük bişi değil

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Burası zaten ban yiyenlerin yeri gibi hocam technopattaki allahsızlar 6 ay ban attı lol
Technopat Leş Hocam Noktalama İşaretine Bile Ban Atıyorlar :D Boşuna Yukarda Türkiye'nin 'Kasmayan' Teknoloji Platformu Yazıyor

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Technopat Leş Hocam Noktalama İşaretine Bile Ban Atıyorlar :D Boşuna Yukarda Türkiye'nin 'Kasmayan' Teknoloji Platformu Yazıyor
Öyle valla buraya gelip gençleştim resmen

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular