ayakkabı vurmasını nasıl önlerim

helios456

80+
Reaksiyon skoru
41
yeni bir ayakkabı aldım sol ayağımda hicbir sıkıntı yok ama sağ ayağımı biraz sıkıyor ve arka topuk kısmından vuruyor daha alalı 1 gün oluyor giydikçe açılır mı bide vurmasını nasıl önleyebilirim bir kac yöntem buldum ama pek güvenemedim

Giydikçe genişliyor
Ben önlem alıp 1 numara büyük almıştım amazondan, ilk başta hafif sıktı şuan rahat rahat giyiyorum. 3-4 saat ayağında dursun dışarı çık gez biraz düzelir bence

Giydikçe genişliyor
Ben önlem alıp 1 numara büyük almıştım amazondan, ilk başta hafif sıktı şuan rahat rahat giyiyorum. 3-4 saat ayağında dursun dışarı çık gez biraz düzelir bence
kral sıkmasında problem etmiyorum aslında sağ arka topuktan vuruyor ona ne yapıcam bilmıyorum sadece canım sıkıldı

yeni bir ayakkabı aldım sol ayağımda hicbir sıkıntı yok ama sağ ayağımı biraz sıkıyor ve arka topuk kısmından vuruyor daha alalı 1 gün oluyor giydikçe açılır mı bide vurmasını nasıl önleyebilirim bir kac yöntem buldum ama pek güvenemedim
Giydikçe açılıyor ayakkabılar.
Aynısını yeni bot aldığımda yaşamıştım. Kalın çorap ile giymeye başladım ve 2 güne kalmadan rahatlatmıştı.
Spor ayakkabı ise çorabının altına yara bandı yapıştırabilirsin, küçük bir sünger koyabilirsin çorabın ile vuran kısım arasına.

Ayakkabıyı giyip ayağının yanmayacağı kadar sıcak suda beklet, işe yaramaz sanıyordum ama yarıyor. Hele ki şu ekonomide, 42,5 kramponumu 44,5 ayağımla giyiyordum düne kadar. :]

Giydikçe açılıyor ayakkabılar.
Aynısını yeni bot aldığımda yaşamıştım. Kalın çorap ile giymeye başladım ve 2 güne kalmadan rahatlatmıştı.
Spor ayakkabı ise çorabının altına yara bandı yapıştırabilirsin, küçük bir sünger koyabilirsin çorabın ile vuran kısım arasına.
peki bu giydikçe mı düzelir yoksa sürekli bant veya sünger koymam gerekicekmi ?

pamuk

Ayakkabıcıya götür bir gün kalıpta beklesin belki o şekilde engelleyebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,675
Üyeler
187,079
Son üye
shipp
Geri