Temizlik durumuna göre değişir ama kyrie nike ile sözleşmeyi bitirince ayakkabılarının değeri arttı. Zion Williamson pg yi maçta parçalayınca kyrie 4 giymeye başladı bu sebeple kyrie serisi ve özellikle kyrie 4 sevilen ve değer verilen ayakkabı serisi oldu. Satmaya gelirsek dolap ta sahibindende satmak epeyce zorlar bir çoğu boş muhabbet için yazar ama şansını deneyebilirsin. Fiyat konusunda stockx ten ayakkabı hangi numara ise onun yarı fiyatına koyabilirsin. Ayakkabının numarasıda epey önemli 40 aşağısındaki numaralar zor satılır.arkadaşlar elimde kyrie 4 Uncle Drew var çok eski ayakkabı ama hala temiz duruyor kaça satabilirim
37 numara 1 senedir dolapta satışta bekliyor fiyatta mı sıkıntı var diye düşünmüştüm neyse sağolTemizlik durumuna göre değişir ama kyrie nike ile sözleşmeyi bitirince ayakkabılarının değeri arttı. Zion Williamson pg yi maçta parçalayınca kyrie 4 giymeye başladı bu sebeple kyrie serisi ve özellikle kyrie 4 sevilen ve değer verilen ayakkabı serisi oldu. Satmaya gelirsek dolap ta sahibindende satmak epeyce zorlar bir çoğu boş muhabbet için yazar ama şansını deneyebilirsin. Fiyat konusunda stockx ten ayakkabı hangi numara ise onun yarı fiyatına koyabilirsin. Ayakkabının numarasıda epey önemli 40 aşağısındaki numaralar zor satılır.
Fiyat ne birde numara küçük ondan satılmıyordur37 numara 1 senedir dolapta satışta bekliyor fiyatta mı sıkıntı var diye düşünmüştüm neyse sağol
Yok beyaz benimkikyrie nike sözleşmesi bitti diye biliyorum bende de flytrap 5 var bekletiyorum şuanlık.Alıntıyı görüntüle
ilan bu mu?