kendi evimde 3 tane raks var ama bunu başkasına aldığımız için parasını ben vermiyorum. O yüzden biraz daha ucuz yollu halletmek istiyolar. çok bir beklenti yok sadece 2 3 yıl bozulmasın yeter. ısınma durumu var mı motor kısmında?kumtel olani kullaniyorum. 1. kademe bana yetiyor. kademe ayarlari fanin uzerinde. alismasi vakit alabilir. tam fp urun tavsiye ederim.
evde baska bir markasiz koctastan alinma vantilator var. ona gore daha sesli. uflemeleri benzer.
Eski rakslar ah ahh..kendi evimde 3 tane raks var ama bunu başkasına aldığımız için parasını ben vermiyorum. O yüzden biraz daha ucuz yollu halletmek istiyolar. çok bir beklenti yok sadece 2 3 yıl bozulmasın yeter. ısınma durumu var mı motor kısmında?
1 sanayi tipi , 1 ayakli , 1 masa tipi .Eski rakslar ah ahh..
kapatirken falan elim degiyor, isinma hissetmedim 1. kademede calistirdigim icin olabilir. bence vantilatore cok para vermenin manasi yok, kat kat pahali fakir marka 2 kere bozuldu yaptirdim 3. de komple gitti motor.kendi evimde 3 tane raks var ama bunu başkasına aldığımız için parasını ben vermiyorum. O yüzden biraz daha ucuz yollu halletmek istiyolar. çok bir beklenti yok sadece 2 3 yıl bozulmasın yeter. ısınma durumu var mı motor kısmında?
o zaman ilk önceliğim kumtel gibi duruyor yorumları da fena değildi zaten . Teşekkürlerkapatirken falan elim degiyor, isinma hissetmedim 1. kademede calistirdigim icin olabilir. bence vantilatore cok para vermenin manasi yok, kat kat pahali fakir marka 2 kere bozuldu yaptirdim 3. de komple gitti motor.
1 sanayi tipi , 1 ayakli , 1 masa tipi .
sanayi tipi olan yenilerden mesela ama sorunlu bir cihaz dönerken plastige sürtüyordu motoru, kestik kafa plastigini . diğerleri eski onlar efsane